ekran kartı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
laptop ekran kartını değiştirmek zor çoğu bilgisayarcıda beceremiyo eğer imkanın varsa yeni bi laptopa geçiş yap

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Bahsettiğin işlem oldukça zor bir işlem mümkünse işi bilen birine bırak derim.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Technopat gibi kanallarda yapılıyor ekran kartı değişimi laptoplarda. İstersen o videolara biraz bak, ama sana tavsiyem bu işi kendin yapmaman yönünde olur çünkü baya sıkıntılı bir iş bu.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Dostum laptopun ekran kartı değiştirimesi zor bi ara aparat varı dışarıdan ekran kartı takılabiliryordu

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
ben ram takdırdım şimdi ekran kartını değiştirecektim ama yorumları okuyunca içime sinmedi bende biraz daha iyi bir ekran kartı düşünüyorum ama uyumlu olanları nasıl anlarım

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Hiç değiştirilmesini önermiyorum. Yalnızca zaten dizüstü bilgisayar ayrıştırmayla karşılaştıysanız

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
leptopta ekran kartı değişceğine 1.000 tl daha koysan ortalama gaming pc alırsın reis

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum sana şöyle anlatıyım
Öncelikle laptop ekran kartı chipsetleri anakarta entegre yani bağlı olduğu için laptoplarda elle chipseti değiştirmek mümkün değil
Fakat ekran kartı değiştirmek istiyorsan ekran kartı chipseti sökebilen bga makinesine sahip olan bir elektronikçi yada bilgisayar tamircisinde bu işlemi anlatıp anakart üzerinden ekran kartı chipsetinin lehimlerini söktürerek yeni bir ekran kartı taktırabilirsin ama bu işte ucuz bir işlem değil maalesef araştırıp sorman gerekli

İyi forumlar...

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Lap top ekran kartını sakın değiştirme çok sıkıntılı yeni pc topla

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
laptop için okadar uğraşıcaksın ve emin ol değmeyecek arkadaşım. ve gerçekten zahmetli onun yerine daha mantıklı yatırım yap derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...