Sc@Mp*
Süper Üye
Beyler 1650 4 GB mi 1060 6 GB mi ?
Technopatdakiler öyle düşünmüyor birde buraya sorayım dedim1060 her türlü daha iyidir kardeşim
Aynen bi kaç yest izledim 1060 daha iyi durumda ama hemen hemen yakınlar 15 20 fps oynuyor aralarındaçok göreceli bence çünki 2`side birbirine çok yakın özellikleri var bence 1060 6 gb daha kulanışlı olucaktır oyun performansı olarak daha güzel performans vereçeğine inanıyorum.
15-20 FPS fark büyük bir farktır. Yani yakın değil. 1060 almanı tercih ederim.Aynen bi kaç yest izledim 1060 daha iyi durumda ama hemen hemen yakınlar 15 20 fps oynuyor aralarında
15 20 fps değeri biraz fazla değil mi kardeşim. Kesinlikle birbirlerine yakın bile değiller 1060 her türlü daha iyi bir kartAynen bi kaç yest izledim 1060 daha iyi durumda ama hemen hemen yakınlar 15 20 fps oynuyor aralarında
Bende bir amd kullanıcısıyım fakat bence 1060 almalı. Amd ekran kartları bazı oyunlarda optimizasyon sorunları verebiliyorAMD RX 580 al
Ben memnunum bi sıkıntısı yok cogu oyunu sıkıntısız oynuyorum ısınma durumu felanmı var sende ?Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
linkten de anlayabilirsin hangisinin daha iyi olduğunu. Eğer alacaksan kesinlikle 1060 öneririm
Post automatically merged:
Bende bir amd kullanıcısıyım fakat bence 1060 almalı. Amd ekran kartları bazı oyunlarda optimizasyon sorunları verebiliyor
hayır bende memnunum ama nvidia kadar oyunları optimize etmiyor onu demek istemiştimBen memnunum bi sıkıntısı yok cogu oyunu sıkıntısız oynuyorum ısınma durumu felanmı var sende ?
Amd sevmiyorum reis bugune kadarda kullanmadımAMD RX 580 al
1060 takarlarsa onu alacam zaten15-20 FPS fark büyük bir farktır. Yani yakın değil. 1060 almanı tercih ederim.
1060 hertürlü oyunda yiyor o elran kartını baktımRX 590 a bakmanı öneririm
yanlış görmüşsündür 1070 ile çok az bir farkı var.1060 hertürlü oyunda yiyor o elran kartını baktım
yoo 1060 6 gb hertürlü üstün geliyor fps deyanlış görmüşsündür 1070 ile çok az bir farkı var.
o senın monıtorun ozellıgınden kardeş bende oyle seyler olmuyor 144 hz1060 alma 1060 bende var memnun değilim şuan 60 hz de oynuyorum film ilzerken yada oyun oynarken hafıf kıpraşmalar oluyor ekranda yada benim monitçrümden kaynaklıda olabilir bilmiyorum