Ekran kartım 50-60 derece arasında ekranım gidiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayıdan post rustan DOST olmaz
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Beyler ekran kartımın sıcaklıgı yük altında 50 60 70 e kadar çıkıyor
oyun oynarken birden ekran gidiyor restart atmadan kendine gelmiyor pc çok şey denedim power supplye 500 watt dı corsairin 650 watt psu aldım hala düzelmedi ekstra 8 gb ram aldım hala bi tık yok
internette çogu yerde işlemcin çok ısındıgı için kendini kapatıyor falan dediler ama ne kadar dogru bilemedim yardım edermisiniz
not : sapphire rx570 4 gb oc işlemcim ryzen 3 2200ge çift slot 8x2 ram 650watt psu dönüştürücü kullanarak ekrana yansıtıyorum. hdmı girişi yok monutörde. pcde ekstra fan yok ekran kartının fanı ve işlemci fanı var!​

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
az biraz bilgin varsa ekran kartını aç internette videoları vardır ekran kartının modelini yaz nasıl temizlenir diye de ekle ekran kartını bi temizle kanka kasanın kablo girişlerini de bağlantılarını fln kontrol et bi ihtimal düzelir ben en fazla bu kadar yardım edebilirim

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
az biraz bilgin varsa ekran kartını aç internette videoları vardır ekran kartının modelini yaz nasıl temizlenir diye de ekle ekran kartını bi temizle kanka kasanın kablo girişlerini de bağlantılarını fln kontrol et bi ihtimal düzelir ben en fazla bu kadar yardım edebilirim

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
youtubeden araştıra bilirsin kardeşim butun cozumu mevcut

❤️ Elimden Geldiğince Dostlar
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kardesım donusturucu kullanıyosan ekran gıdıp gelmelerı normaldır oyle dusunuyorum bende dark donustu4rucu kullanıyodum hıcbır sıkıntı yoktu bende ılk takısta bı kac kere gıdmıstır sonra benı 2 sene sıkıntısız ıdare ettı saglam bır donusturucu almanı onerırırrım sana dostum ekran kartında bır sıkıntı oldugnu dusunmuyorm olmassa bır bılgısayarcıya gıt herseyı kendın halledemezsın bu hayatta :)

nyaa nyaa nyaa
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
sorun dönüştürücü de olabilir piyasadaki dönüştürücülerin yarısı dandik bazen çalışan bazen çalışmayan türlerden eğer oturduğun mahallede tanıdığın birisi varsa monitörünü ödünç al dönüştürücü olmadan dene ondan sonra sıkıntı devam ediyorsa driver güncelleştir ve ya driver sürümünü düşür amd yazılımda sıkıntı çıkarabiliyor

Bum Be RedZz
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Büyük ihtimal dönüştürücedir bendede dönüştürücü var arada ekran gidip açılmıyor fişi çekip tekrar sıkıca takıyorum düzleliyor :brainfree:

Üye
5 HİZMET YILI
benim pc de de oluyordu kendi kendini kapatıyordu bilgisayar . açıp termal macunu değiştirmiştim düzelmişti. yap ısı her türlü düşer

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
benimki de daha yüksek bir sınıra sahip çünkü ben böyle yapılandırdım

Üye
5 HİZMET YILI
Tahminimce ekran kartından değil, işlemcinin ısısından ötürü kapanıyordur bilgisayarın otomatik olarak işlemci ısısı 90 derecelere dayandığında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...