peki acerin sayfasından indirirken zip şeklinde iniyor zipteki tonlarca dosyadan setup a basıyorum sadece böyle oluyor değil mi?driver booster kullanmanı tavsiye etmen. bazen dosyaları bozuk oluyor bilgisayarına zarar verebilir. acer kendi sayfasında driver güncellemeye çalış
yorum atman lazım diye biliyorum yorumuna + atılması ve konu açma da etkili sanırıms.a bu üyelik nasıl geliştiriliyor bir yardımcı olurmusunuz karma karısık burası bulamadım2 haftadır bakıyom bulamadım motaratörlere yazacam onlarda mesaj atma yerimi yok bakıyorum her köşeye bulamıyorum şimdiden teşekler
setupa tıklayıp kurmanız yeterli olucaktırpeki acerin sayfasından indirirken zip şeklinde iniyor zipteki tonlarca dosyadan setup a basıyorum sadece böyle oluyor değil mi?
acerin kendi sayfasına güven en iyisi orası olurpc ye driver booster indirdim en güncelini indiriyorum her zaman ama acer ın kendi sayfasında önerilen sürücülere güncel değil diyor ne yapmalıyım ?
Post automatically merged:
konuyu doğru yere mi açtım?
Bende böyle bir sürücü bulunamadı diyor driveri kurarken yardımcı olabılır mısın kardesımsetupa tıklayıp kurmanız yeterli olucaktır