Ekran kartım güncellenmiyor hata verıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
1577048999856.png
Hata Bu Windowsu en güncel halında ekran kartım gt730 2gb ddr3

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Driver Booster İle Güncelle O Zaman dostum :)
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Nasıl olmadı @Erengg driver booster'in düzeltmesi lazım.

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
ndvıdayla ılgılı bıseyler guncelledı ses oyun denetylıcısı dıyordu ama geforce experncıde bı değişiklik olmadı hayla guncelleme var
Driver Booster'i pro yapmaya çalış sonra hepsini güncelleyecektir ya da hepsini tek elle güncelle o olmama ihtimali bıraz düşük diye düşünüyorum.
Eğer yine olmazsa aygıt yöneticisinden güncellemeyi dene dostum.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Driver Booster'i pro yapmaya çalış sonra hepsini güncelleyecektir o olmama ihtimali bıraz düşük diye düşünüyorum.
hepsını guncellıyor ztn ben nvıdıayla ılgılı seylerı guncelledım ve değişen bısey olmadı

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hepsini Güncelledikten Sonra Yeniden Başlat Eğer halaSon sürümde değilse eğer Aygıt yöneticisinden güncelle
aygıt yonetıcısınden guncelledım ama en son guncellemıyı guncellemedı bı reset atayım pcye değişiklik olur belkı en son drıverarı kaldırcam tekrar yuklıcem kesın olur bu yöntemle

Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Nvidia kullanırken aynı sorun bende de mevcuttu.Güncelleme gelmesine rağmen güncelleyemiyordum.Ekran kartının son sürümünü indiremiyorsun bazen.Bunun için ekran kartını modelini iyi araştırman gerek.Bazen Nvidia ekran kartlarını güncellemeyi bırakıyor.Son sürümü indiremezsen önceki aktif sürümleri indirmeyi dene.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Nvidia kullanırken aynı sorun bende de mevcuttu.Güncelleme gelmesine rağmen güncelleyemiyordum.Ekran kartının son sürümünü indiremiyorsun bazen.Bunun için ekran kartını modelini iyi araştırman gerek.Bazen Nvidia ekran kartlarını güncellemeyi bırakıyor.Son sürümü indiremezsen önceki aktif sürümleri indirmeyi dene.
suan son bır taktıgı denıyom drıverları full sıldım tekradan guncel olanı kuruyorum bakalım olursa olur olmazsa degın gıbı yapıcam sagolasın

Seçkin Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Ekran kartının üretim yılı nedir? Yani eski model bir ekran kartı ise, yeni sürücülerde her ne kadar model olarak uygun olduğu yazsa da, donanımın eski olmasından dolayı yüklemiyor olabilir.

Benzer bir durum benim de başıma geldi, kasayı servise götürdüğümde yeni sürücünün ekran kartına uyumlu olmadığını, sorunlar çıkardığını, windows 10 üzerinden güncelleme yaparak kullanmaya devam edebileceğimi söylediler. Nvidia nın kendi sitesindeki sürücü yerine aygıt yöneticisinden ya da windowsun güncelleme ekranından kurunca tüm sorunlarım ortadan kalkmıştı.

ripleyz1903
Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
kardeşim güncelleyebildin mi güncellediysen çözümü nedir

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Aygıt yöneticisinden ekran kartının son sürümünü internetten direk indirebiliyorsun

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
DDU ile sürücüyü kaldırıp tekrar indir

Süper Üye
6 HİZMET YILI
Güncelleyememen normal çünkü Nvidia Fermi Gpu lara olan driver desteğini kesti eski sürücüyle yoluna devam edeceksin. Ddr3 tabanlı gt730 lar fermi gddr5 tabanlı gt 730 lar kepler gpu ları kullanmakta keplere olan driver desteği devam ediyor sana gelende o zaten güncelleme yollanırken bu ayırt edilmeden toplu gönderiliyor sunucudan.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Aygıt yöneticisinden GPU driverini kaldır daha sonra tekrar yükle ardından software yazılımı tekrar dene , olacaktır,..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...