drıver booster alakası yok denedım ztnde olmadı
ndvıdayla ılgılı bıseyler guncelledı ses oyun denetylıcısı dıyordu ama geforce experncıde bı değişiklik olmadı hayla guncelleme varNasıl olmadı @Erengg driver booster'in düzeltmesi lazım.
Driver Booster'i pro yapmaya çalış sonra hepsini güncelleyecektir ya da hepsini tek elle güncelle o olmama ihtimali bıraz düşük diye düşünüyorum.ndvıdayla ılgılı bıseyler guncelledı ses oyun denetylıcısı dıyordu ama geforce experncıde bı değişiklik olmadı hayla guncelleme var
hepsını guncellıyor ztn ben nvıdıayla ılgılı seylerı guncelledım ve değişen bısey olmadıDriver Booster'i pro yapmaya çalış sonra hepsini güncelleyecektir o olmama ihtimali bıraz düşük diye düşünüyorum.
Hepsini Güncelledikten Sonra Yeniden Başlat Eğer hala Son sürümde değilse Aygıt yöneticisinden güncellehepsını guncellıyor ztn ben nvıdıayla ılgılı seylerı guncelledım ve değişen bısey olmadı
aygıt yonetıcısınden guncelledım ama en son guncellemıyı guncellemedı bı reset atayım pcye değişiklik olur belkı en son drıverarı kaldırcam tekrar yuklıcem kesın olur bu yöntemleHepsini Güncelledikten Sonra Yeniden Başlat Eğer halaSon sürümde değilse eğer Aygıt yöneticisinden güncelle
suan son bır taktıgı denıyom drıverları full sıldım tekradan guncel olanı kuruyorum bakalım olursa olur olmazsa degın gıbı yapıcam sagolasınNvidia kullanırken aynı sorun bende de mevcuttu.Güncelleme gelmesine rağmen güncelleyemiyordum.Ekran kartının son sürümünü indiremiyorsun bazen.Bunun için ekran kartını modelini iyi araştırman gerek.Bazen Nvidia ekran kartlarını güncellemeyi bırakıyor.Son sürümü indiremezsen önceki aktif sürümleri indirmeyi dene.
zaten ordan guncellemıstım sıtede daha guncellerı vardı guncellemedı onları :dAygıt yöneticisinden ekran kartının son sürümünü internetten direk indirebiliyorsun