Ekran kartımdaki anlam veremediğim bir sorun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
All memories are garbage
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Selamlar!
Geçtiğimiz pazar günü 2. el bir R9 270x Ekran kartı aldım ve güncel sürücüleri kurduğumda oyun içerisindeyken en güncel sürücüler ile Alt+Tab yaptığımda anlık mavileşmeler olduğunu gördüm.

Mavileşmeler (En Güncel Sürücüler İle)

Daha sonrasında biraz araştırma ile eski sürücüleri yükleyerek sorunu çözen kişilerin olduğunu gördüm ve denedim.
Şimdi ise oyun içerisinde ekranın sağ alt ve sağ üst kısımlarında siyah parçacıklar olduğunu görüyorum.
Sorun sizce nedir?

Siyahlıklar (Eski Sürücüler İle)

ölmedim geri döndüm kaldığımız yerden devam
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
öncelikle sistem tüm özelliklerini verirseniz daha iyi yardımcı oluruz
muhemel sorunlar

Güç kaynağı sorunu: Ekran kartı için yeterli güç sağlamayan bir güç kaynağı kullanıyor olabilirsiniz. Bu durumda, daha güçlü bir güç kaynağına yükseltmeniz gerekebilir.

Oyun ayarları: Oynadığınız oyunun ayarlarına bağlı olarak, Alt+Tab yaparken oyunun bozulması normal olabilir. Oyun ayarlarını kontrol edin ve gerekirse değiştirin.

Donanım uyumluluk sorunu: Ekran kartı ve diğer donanım bileşenleri arasında uyumsuzluk olabilir. Bu durumda, diğer donanım bileşenlerini kontrol etmeniz ve uyumlu olup olmadıklarını belirlemeniz gerekebilir.

All memories are garbage
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
öncelikle sistem tüm özelliklerini verirseniz daha iyi yardımcı oluruz
muhemel sorunlar

Güç kaynağı sorunu: Ekran kartı için yeterli güç sağlamayan bir güç kaynağı kullanıyor olabilirsiniz. Bu durumda, daha güçlü bir güç kaynağına yükseltmeniz gerekebilir.

Oyun ayarları: Oynadığınız oyunun ayarlarına bağlı olarak, Alt+Tab yaparken oyunun bozulması normal olabilir. Oyun ayarlarını kontrol edin ve gerekirse değiştirin.

Donanım uyumluluk sorunu: Ekran kartı ve diğer donanım bileşenleri arasında uyumsuzluk olabilir. Bu durumda, diğer donanım bileşenlerini kontrol etmeniz ve uyumlu olup olmadıklarını belirlemeniz gerekebilir.
Intel Core i5 3570k İşlemci
Sapphire R9 270x Ekran Kartı
Kingston 8 GB 1600 MHz Ram
Hi Level 120 GB SSD
Samsung 500 GB HDD
Asus P8H61-M LX Anakart
Gameforce GF500 500w Psu

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
driver booster ile tüm sürücüleri güncel bi şekilde yüklemeyi denedinmi

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bence sorun ekran kartının kendısınde, 2. el aldığın çocuk güvenilir mi ayıplı mal satmış olabilir mi sana?

Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
donalım uyumsuzlugu vardır aga toplamalarda genellıkle sorun bu yuzden cıkıyor toplama ıyıdır candır ama toplayabılene

dany so hot she melt the snow
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Ekran kartınız yıpranmaya başlamış olabilir mi veya monitörünüzde badpixel veya hdmi kablosunda temassızlık desteklememezlik vesaire? Masaüstü çözünürlük düşürüp deneyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...