Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hp marka laptopumda 2 Adet ekran kartı var biri 500 mb diğeri AMD radeon r5 m435 2gb ama ben sadece 500 mb olanı kullanabiliyorum sorunumu çözebilen birisi yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler
Yok kardeşim . şimdi o durum şöyle HP pavillon pc lerde 2 tane ekran kartı oluyor birisi onboard . Neyse sadede gelelim biz.
Yıllarca o eziyeti çekmiştim .
Kendi programı var onun Catalist mi ne . masaüstü sağ tıklayınca açılıyor .
Oradan oynamak istediğin oyunu seçip önceliğini yükseltirsen eğer , oyuna giriş yaptığında güçlü olanı kullanacaktır.
Firmanın bunu yapma sebebi ise güç tasarrufu sağladığını düşünmesidir.
Umarım faydalı olmuştur.
bilgisayarın genel olarak onboard kartı kullanıyor,tüm driverlarının güncelle ve özelliklede harici(onboard olmayan) ekran kartı driverının yüklü olduğundan emin ol,daha sonra bir daha dene yine olmazsa internete yaz pc harici ekran kartını görmüyor diye orada video ve resimli anlatımlarla daha iyi anlar ve sorununu çözerdin.İyi forumlar
laptop işi sıkıntılı hocam hele eski laptopsa intelin gpusu izin vermiyordu benm eski arkadaşda olmuştu bu sorun driverları kurclarken bir şekilde çözmüştük