10Ahh ahh klasik amd skandalı sistemin sürümü ne win 10,8,7 ?
yaptım ama performans tada güç tasarrufundada aynı şey yazıyo AMD Radeon RX Vega 11 GraphicsEkran kartı ayarlarından kullanımı performansa ayarlamalısın
ya şöyle spam yapıyorsunuzya reportluyorumbence memoryhackersten başka hile kullanmayın
2 side gözüküyor hem RX 570 hemde AMD Radeon RX Vega 11 GraphicsAygıt yöneticisinde ekran kartın gözüküyor mu yoksa başka bişey mi yazıyor
Post automatically merged:
ya şöyle spam yapıyorsunuzya reportluyorum
alakası yokişte bu çok sıkıntılı bir durumkanka kasanın içini temizlemeyi deneyebilirsin çok uzun süredir denemediysen
Driver Booster 7 kurup tüm güncelleştirmeleri yapmayı denermisin birde msı afterburn dan kontrol et sıcaklığı filan kullanıp kullanmadığını2 side gözüküyor hem RX 570 hemde AMD Radeon RX Vega 11 Graphics
alakası yok
indiriyorumDriver Booster 7 kurup tüm güncelleştirmeleri yapmayı denermisin birde msı afterburn dan kontrol et sıcaklığı filan kullanıp kullanmadığını
bişey diyim mi bende rx580 kullanıyorum amd software çok buglu hatalı fps düşürüyor ben kaldırdım şahsenindiriyorum
amd radeon software üzerinden bakıyorum kullanımına ama hep %0 da
ya şu amd den kurtulmak istiyorum şu virus felan geçsin ilk iş satıcam bilgisayarıbişey diyim mi bende rx580 kullanıyorum amd software çok buglu hatalı fps düşürüyor ben kaldırdım şahsen
update sonrası res atıp tekrar gir fps ini kontrol et birde fps_max 0 dimi csgo ?ya şu amd den kurtulmak istiyorum şu virus felan geçsin ilk iş satıcam bilgisayarı
460 mb lık güncelleme buldu onu yapıyor şimdi
evetupdate sonrası res atıp tekrar gir fps ini kontrol et birde fps_max 0 dimi csgo ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?