Çözüldü Ekran kartını tam fonksiyonlu kullanamama.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Merhabalar, sistemimce Geforce RTX 2060 12 gb ekran kartı var. Genelde online oyunlar oynuyorum çok sıkıntı yaşamıyordum ama bu gün Wildlands'e başladım. Oyun çok fazla donuyor, kaplamalar yüklenmiyordu. Ayarları minimuma çektim, 12 gblik ekran kartının 1.7sini kullanıyor, yinede oyun oynanmıyor. Bunun sebebi nedir? Sistem özelliklerini ve oyun içi yaşadığım görüntüleri aşağı bırakıyorum.
MSI Z170A gaming pro anakart
i5 6600K CPU @3.50 GHz işlemci
Samsung 860Evo 1TB M.2 SSD
GSKILL 32GB (4x8GB) Ripjaws 4 DDR4 2400MHz CL15 1.2V ram

image.png
image.png

Çözüm
Oyun entegre ekran kartınızı kullanıyor olabilir onu kontrol etmenizde fayda olacaktır. Diğer oyunlarda bu denli fps problemi yaşamadığınıza göre büyük ihtimal oyun kaynaklı sorun.
Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Ayarları en düşüğe ve en yükseğe aldığınızda FPS farkı ne kadar oluyor? Bu oyunda o sistemle kasması çok tuhaf.

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Ayarları en düşüğe ve en yükseğe aldığınızda FPS farkı ne kadar oluyor? Bu oyunda o sistemle kasması çok tuhaf.
FPS olarak bakmadım ama en yükseğe aldığımda hiç oynanmıyor. Geforce Experience'de oyunu ultrada oynayabileceğimi gösteriyor ama düşükte bile oynayamıyorum şu an.

Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
peki diğer oyunlarda buna benzer sorun oluyor mu? eğer olmuyorsa bu oyunla ilgili bir problemdir ve burning test yapabilirsin öneririm nerde sorun olduğunu daha net anlayabilirsin

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Oyun entegre ekran kartınızı kullanıyor olabilir onu kontrol etmenizde fayda olacaktır. Diğer oyunlarda bu denli fps problemi yaşamadığınıza göre büyük ihtimal oyun kaynaklı sorun.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...