Arkadaşlar benim pc biraz çöp istediğim çoğu oyunu çok kastırır veya açmaz rami ghz si falan iyi ama ekren kartını bilmiyorum ve ne işe yarıyor yardım etsenizde bi battlefield falan oynayabilsek
teşekkürler
Ekran kartı oyun oynayan kullanıcılar için bilgisayarın olmazsa olmaz parçasıdır. eğer bilgisayarı oyun oynamak için kullanacaksan ekran kartı kullanmalısın. yoksa ekran kartı şart değildir çalışma bilgisayarları v.s için.. ekran kartı sayesinde fps daha düşün olur, oyun çok daha az kasar, oyun grafiklerini daha net alırsın v.s
Ekran kartı oyun oynayan kullanıcılar için bilgisayarın olmazsa olmaz parçasıdır. eğer bilgisayarı oyun oynamak için kullanacaksan ekran kartı kullanmalısın. yoksa ekran kartı şart değildir çalışma bilgisayarları v.s için.. ekran kartı sayesinde fps daha düşün olur, oyun çok daha az kasar, oyun grafiklerini daha net alırsın v.s
Ekran kartı oyuncular için önemli bir bilgisayar parçası oyunun kaliteli akıcı yüksek performans almanı istiyorsan ekran kartına oldukça iyi para yatırman lazım.
Fps artırmak istiyorsan ekran kartı şart duruma geliyor, onun dışında anakartta bağlama olaylarıda var fakat yeni nesil oyunlarında bunu yapmak pek iyi bir durum değil yüksek bir oyunda anakartı zorlama durumu çok yüksek