Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Merhabalar. Ben ekran kartı alacağım fakat Bitcoin'in artmasıyla ekran kartlarının mining yüzünden tükeneceğini ve fiyatların çok fazla yükseleceğini söylüyorlar. Ne yapmalıyım? Elimde Amd Rx 580 Nitro Plus var. Onu fiyatlar yükseldiğinde satıp daha iyi bir ekran kartına geçmeyi planlıyordum fakat ekran kartı kalır mı o zamana fikriniz almak istedim.

Edit: Konum yanlış anlaşılmış bitcoinin artmasıyla mining yapmak isteyen kullanıcılar artacak. Bu yüzden mining yapmak isteyen kullanıcılar fazla fazla ekran kartı alacak ki ihtimalini yükseltsin. Bu kişilerde ekran kartlarını almasıyla stoklarda bir süre ekran kartlarının kalmayacağını düşünüyorum. (Günlük yazı yazma bekleme sürem olduğu için konuya edit yapmak istedim.)
Yanlış düşünüyorsam da aydınlatırsanız sevinirim.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
ekran kartları tükenmez türkiyede üretim yok ama yurtdışında hala ekran kartı üretim var ama elindeki gibi eski model ekran kartlar üretilmez yeniler 3090 VB Ekran kartları üretiliyor hala

Are you sure
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Öncelikle Elinizdeki Kartların Mining İçin Tasarlanmadığını Bilmeniz Gerekmektedir Mining İçin Özel Tasarlanan Ekran Kartları Var Onların Fiyatları Normal Ekran Kartına Göre Fiyatları Kat ve Kat Daha Pahalıdır Şuan Kullandığında Bitcoin Kasman Güzel Birşey Olabilir Ama Ömrünü Acayip Bir Şekilde Götürdüğünü Söyleyebilirim Ekran Kartlarının Fiyatlarının Artmasının Bitcoin İle Alakası Yok Tamamen Kurlarla Alakalı Türkiye Dolar/Euro Kullandığı İçin + Vergiler Dahilinde O Fiyatlar Artıyor Yani Kısaca Bitcoin Arttı Diye Ekran Kartları Fırlamıyor

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ekran kartları bitcoin ve diğer kripto paraların fiyatının yükselmesi ve popülerleşmesi sonucu fiyatları artacak ama tükenme söz konusu olmayacaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Merhaba Ekran Kartları tükenmeyicek ama zam alacak

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
yılbaşından önce rx 5700 xt ekran kartı aldım fiyatı 5000 tlydi şimdi 6000 tl olmuş durmadan zamlanıyor cok sacma bir durum bence

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Böyle bir şey mümkün değil kanka talep ne kadar artarsa üretim merkezi sayısı o kadar artar adamlar alıcısı varken üretmekten vaz mı geçecekler çok ütopik bi düşünce bu

Üye
5 HİZMET YILI
kral herkez şimdi mining yapınca ekran kartı fiyatları da fırlayabiliyor fırlayınca da yükselir bence

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
yok ya ne alaka mining yaptıkları ekran kartları bile farklı kura bağlı bu durum tamamen

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Merak Etme Tükencek Kadar Veya Fiyatı Ateş Pahası Kadar Olmaz Yani Senin Alacağın Ekran Kartları Belli Zaten Gidip Onlar Düşük Ekran Kartlarını Almazlar

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
graphics cards, but there are still no turkey production in ballpoint graphics card production abroad, but the new graphics cards, such as hand-old model will be produced in 3090 VBA still produced graphics cards

Cin Padişahı
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Satışlar artığı zaman firmalar daha fazla kar elde edebilmek için yeniden üretime geçicekler ne kadar çok satış olursa o kadar fazla üretilir yani tükenmesi imkansız gibi bişey

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Use a nvidia graphics card, friend.

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Youtubede bazılarıda bu şekilde söylüyor. Ekran kartı fiyatları yükselicek vs diye. Hem döviz kuru hemde bulunurluk ile alakalı malesef rakamlar değişkenlik gösteriyor. ben 2 el almıştım garantisi devam ediyordu hem uygun hem de garantili.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...