Onaylı Üye
Merhabalar. Ben ekran kartı alacağım fakat Bitcoin'in artmasıyla ekran kartlarının mining yüzünden tükeneceğini ve fiyatların çok fazla yükseleceğini söylüyorlar. Ne yapmalıyım? Elimde Amd Rx 580 Nitro Plus var. Onu fiyatlar yükseldiğinde satıp daha iyi bir ekran kartına geçmeyi planlıyordum fakat ekran kartı kalır mı o zamana fikriniz almak istedim.
Edit: Konum yanlış anlaşılmış bitcoinin artmasıyla mining yapmak isteyen kullanıcılar artacak. Bu yüzden mining yapmak isteyen kullanıcılar fazla fazla ekran kartı alacak ki ihtimalini yükseltsin. Bu kişilerde ekran kartlarını almasıyla stoklarda bir süre ekran kartlarının kalmayacağını düşünüyorum. (Günlük yazı yazma bekleme sürem olduğu için konuya edit yapmak istedim.)
Yanlış düşünüyorsam da aydınlatırsanız sevinirim.
Edit: Konum yanlış anlaşılmış bitcoinin artmasıyla mining yapmak isteyen kullanıcılar artacak. Bu yüzden mining yapmak isteyen kullanıcılar fazla fazla ekran kartı alacak ki ihtimalini yükseltsin. Bu kişilerde ekran kartlarını almasıyla stoklarda bir süre ekran kartlarının kalmayacağını düşünüyorum. (Günlük yazı yazma bekleme sürem olduğu için konuya edit yapmak istedim.)
Yanlış düşünüyorsam da aydınlatırsanız sevinirim.
Son düzenleme: