Kanka ekran yırtılması,eğer fps in monitör hz ini geçerse oluyor diye biliyorum.Ör gta 5 de 80-100 ararı fps alıyorsun monitör hz in 144 ise yırtılma olmuyor gibi.
Kanka bende laptop var 60hz bu arada yırtılma herz'den kaynaklanıyor bende 60 hz laptop var 85 hz yaptım ben bunu bir program ile ne yırtılma kaldı ne birşey sanada o programı öneriyim kardeşim
Video bu bu videoda ne yapılması gerektiğini adam anlatmış herz'i fazla yükseltme ekran giderse kurtarmak zorunda kalabilirsin yada format atmak zorunda kalabilirsin. İndirme Linki Video Altında Link'te
Kanka bende laptop var 60hz bu arada yırtılma herz'den kaynaklanıyor bende 60 hz laptop var 85 hz yaptım ben bunu bir program ile ne yırtılma kaldı ne birşey sanada o programı öneriyim kardeşim
Video bu bu videoda ne yapılması gerektiğini adam anlatmış herz'i fazla yükseltme ekran giderse kurtarmak zorunda kalabilirsin yada format atmak zorunda kalabilirsin. İndirme Linki Video Altında Link'te
Eğer aldığın fps monitörünün hz'sini geçiyorsa yırtılma oluşur. Bunu önlemenin 2 yolu var.
1. Yol oyunun ayarlarından v-sync'yi açmak. V-sync fpsyi monitörünün hz'siyle senkronize eder.
2. Yol 144 hz yada 244 hz bir monitör almak sana kalmış. Hz yükseldikçe zaten fiyatda artar tahmin ettiğin gibi ama senin tercihin.