Çözüldü Ekrana görüntü gelmeme problemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Yeni bir pc aldım ve hdmi kablosunu bağladım ama Windows ekranı gidip geliyor anlık olarak gelip hemen gidiyor. Sorun kabloda mı diye laptoba bağladım ama sorunsuz çalışıyor. Monitör veya kabloda sıkıntı yok yapabileceğim bişey varsa yapmaya çalışıcam küçük bişey için tamirciye gitmek istemiyorum yapamazsam öyle yaparım

Grazie dai forza ferrari!
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Başka bir hdmi portuna takmayı deneyebilir misin ekran kartında?

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Kusurlu parca gondermis olabilirler, @Luniz 'in soyledigi gibi farkli bir porta takarak dener misin? eger ise yaramazsa kablonun taraflari fark ediyor olabilir, monitore taktigini ekran kartina, ekran kartina taktigini monitore takip deneyebilirsin, ben de yeni sistem altigimda displayport kablosuyla benzer sorunlari yasamistim. bir de sistemini monitorle birlikte mi aldin? yani kablo da sifir mi geldi? kablon goruntu almak icin destek sunmuyor olabilir ekran kartina. sorununla alakali gelismeleri aktarirsan daha fazla yardimci olabilirim.

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Ekran kartı yok anakarta takıyorum apu sistem
Post automatically merged:

Kusurlu parca gondermis olabilirler, @Luniz 'in soyledigi gibi farkli bir porta takarak dener misin? eger ise yaramazsa kablonun taraflari fark ediyor olabilir, monitore taktigini ekran kartina, ekran kartina taktigini monitore takip deneyebilirsin, ben de yeni sistem altigimda displayport kablosuyla benzer sorunlari yasamistim. bir de sistemini monitorle birlikte mi aldin? yani kablo da sifir mi geldi? kablon goruntu almak icin destek sunmuyor olabilir ekran kartina. sorununla alakali gelismeleri aktarirsan daha fazla yardimci olabilirim.
Monitör ve bilgisayarı ayrı aldım yanında hdmi kablosu gelmedi dport kablosu geldi bende bir tane elektrikciden düz hdmi kablosu aldım

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI

Monitör ve bilgisayarı ayrı aldım yanında hdmi kablosu gelmedi dport kablosu geldi bende bir tane elektrikciden düz hdmi kablosu aldım
  1. Ramlerini cikartip hafifce temizleyip (silgi falan kullanmayin) tekrar takmak. Belki farkli slotlara takmak ise yarayabilir.
  2. BIOS pilini cikarip 1 dakika bekledikten sonra tekrar takip denemek
  3. Ustteki ise yaramadi ise BIOS guncellemek
eger bunlarla hala sorunun cozulmediyse anakartinda ariza olabilir. sistemin kablolanmis halde mi geldi? yanlis kablolama yapilmis olabilir, kargo esnasinda kablolar yerinden cikmis olabilir.

monitorunun modelini yazar misin? bir de kullandigin kablonun ustunde kablonun nitelikleri yazar, onlari paylasir misin?

Son düzenleme:
☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Hdmi koblosu üzerinde özellik nedir kablonun monitör desteği olmayabilir dostum kullanma klavuzu varsa monitörun baglantı sekline bak

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Beyler sorunu çözdüm hertzi düşürünce sorun çözüldü ama artık 165 yerine 120 kullanıyorum 165te kullanmak için ne yapmam gerekiyor

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...