ekranın belli bölgesinde harf çıkıyor onu otamatik klavyeden yazan program lazımGhost Mouse diye bi program vardı ama işini görür mü bilmiyorum
gta 5 bi serverde balik tutmak icin random harfler cikiyor onun icin lazimhocam sanırım metin2 bot doğrulaması için söylüyorsun ama öyle bi program yok diye biliyorumoto tuş v2 vardı oda sadece belirli bir tuşa basıyor ayarladığın oto yazan bulamamıştım bende m2bob vardı bi aralar onlar da vardı sanırım ama çok çabuk fix yiyor ve herşeyde çalışmıyor
yardimci olurmusun?Python ile OpenCV ve PyAutoGUI kütüphanesi kullanarak yapılabilir
ekrandaki yaziyi taramasi lazim oyle olmuyor python ile olabilir sanirimKlavye makrosu işini çözebilir ama klavyenin ne olduğuna veya klavye makron varmı o lazım
Benim gamepower warlock klavyem var yazıyı tarayabiliyor ama Python’da işini çözebilirekrandaki yaziyi taramasi lazim oyle olmuyor python ile olabilir sanirim
Mac kullanıyorsan keyboard maestro bakabilirsin.ekranın belirli bir kısmını tarayıp o kısımda yazan kelimeleri klavyede bascak program lazım
olmuyor harfleri okuyan program lazimMac kullanıyorsan keyboard maestro bakabilirsin.