Onaylı Üye
Ekran olmadığı için yansıtma yerini açamıyorum zatenuyumlu kablo ile yapabilirsin aslında yapan çok var windows 10 kur yansıt simgesine tıkla oradan oluyor ben pc'yi televizyona bağlıyorum bu şekilde
Ekran kartı demiyor ekranı diyorekrankartı olmayan laptop nasıl açılıuyor dosutum
pardon reis ozaman HDMI kablosyla bağlantı yapabilir ama kırık ekran sıkıntı ya tavsiye etmem öyle kulanmasını.Ekran kartı demiyor ekranı diyor
dostum pc de bulunan hdmı veya dvı-a giriş ler vasıtasıyla bağlayabilirsin önemli olan pc ekran kartının kaldırmasıÖncelikle Selamun Aleyküm. Direkt konuya giriyim bende bir tane laptop var eski kullandığım oyun oynarken sinirlenip ekranına yumruk attım ve ekran patladı bende ekranını menteşelerinden söktüm şuan sadece kasası duruyor bende harici bir monitörde var ama onu bağlayınca monitöre görüntü gelmiyor diskini falanda söktüm zaten masaüstü bilgisayarıma bağladım demek istediğim diske masaüstü pc den windows kurup laptopa taksam ben bu laptopun masaüstüne nasıl erişebilirim uzak masaüstü bağlantısı nasıl yaparım veya o harici monitöre görüntüyü nasıl veririm bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Denedim gelmiyorhdmı kablosunu bağla f4 tuşuna tıkla ekran gelmesi lazım
Bağlıyorum ama olmuyor görüntü gelmiyor masaüstünden yansıt’ı açmam lazım ama görüntü olmadığı için açamıyorum F4’e basıyorum yansıtma tuşuna o da olmuyor diske diğer pc de TeamViewer kuruyorum laptopa takıyorum uyuşmadığı için bağlanamıyorumtelevizyona bagladım ben yapabilirsin harici monitör varsa onuda baglaya bilirsin
dostum senin işini bu yayıncıların kullandığı capture cihazları çözebilir şunun gibi bişey yani istediğin yere görüntü aktarmana olanak sağlar bu videoda görüntü aktarımı bilgisi mevcut hemde ürün tanıtımı yapıyorÖncelikle Selamun Aleyküm. Direkt konuya giriyim bende bir tane laptop var eski kullandığım oyun oynarken sinirlenip ekranına yumruk attım ve ekran patladı bende ekranını menteşelerinden söktüm şuan sadece kasası duruyor bende harici bir monitörde var ama onu bağlayınca monitöre görüntü gelmiyor diskini falanda söktüm zaten masaüstü bilgisayarıma bağladım demek istediğim diske masaüstü pc den windows kurup laptopa taksam ben bu laptopun masaüstüne nasıl erişebilirim uzak masaüstü bağlantısı nasıl yaparım veya o harici monitöre görüntüyü nasıl veririm bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?