Ekranı olmayan laptop'a bağlanma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Öncelikle Selamun Aleyküm. Direkt konuya giriyim bende bir tane laptop var eski kullandığım oyun oynarken sinirlenip ekranına yumruk attım ve ekran patladı bende ekranını menteşelerinden söktüm şuan sadece kasası duruyor bende harici bir monitörde var ama onu bağlayınca monitöre görüntü gelmiyor diskini falanda söktüm zaten masaüstü bilgisayarıma bağladım demek istediğim diske masaüstü pc den windows kurup laptopa taksam ben bu laptopun masaüstüne nasıl erişebilirim uzak masaüstü bağlantısı nasıl yaparım veya o harici monitöre görüntüyü nasıl veririm bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Hileci Geldi Hanım
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
uyumlu kablo ile yapabilirsin aslında yapan çok var windows 10 kur yansıt simgesine tıkla oradan oluyor ben pc'yi televizyona bağlıyorum bu şekilde

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar HDMI veya VGI kablosunu bağlayınca görüntü gelmiyor görüntü gelmesi için masaüstünden yansıt yapıp yan ekranı seçmem lazım onu da ekran olmadığı için yapamıyorum dediğim gibi uzak masaüstü gibi birşey ile bağlanmam mümkün mü?

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Öncelikle Selamun Aleyküm. Direkt konuya giriyim bende bir tane laptop var eski kullandığım oyun oynarken sinirlenip ekranına yumruk attım ve ekran patladı bende ekranını menteşelerinden söktüm şuan sadece kasası duruyor bende harici bir monitörde var ama onu bağlayınca monitöre görüntü gelmiyor diskini falanda söktüm zaten masaüstü bilgisayarıma bağladım demek istediğim diske masaüstü pc den windows kurup laptopa taksam ben bu laptopun masaüstüne nasıl erişebilirim uzak masaüstü bağlantısı nasıl yaparım veya o harici monitöre görüntüyü nasıl veririm bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
dostum pc de bulunan hdmı veya dvı-a giriş ler vasıtasıyla bağlayabilirsin önemli olan pc ekran kartının kaldırması

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
televizyona bagladım ben yapabilirsin harici monitör varsa onuda baglaya bilirsin
Bağlıyorum ama olmuyor görüntü gelmiyor masaüstünden yansıt’ı açmam lazım ama görüntü olmadığı için açamıyorum F4’e basıyorum yansıtma tuşuna o da olmuyor diske diğer pc de TeamViewer kuruyorum laptopa takıyorum uyuşmadığı için bağlanamıyorum

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
dostum senin işini bu yayıncıların kullandığı capture cihazları çözebilir şunun gibi bişey yani istediğin yere görüntü aktarmana olanak sağlar bu videoda görüntü aktarımı bilgisi mevcut hemde ürün tanıtımı yapıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...