Eksideyim, ne halt yiyecem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Beyler özet geçeyim, belki aklı selim birisinden tavsiye alırım.

geçen sene iş yerimiz battı ve şirket benim üzerime idi dolayısıyla bir sürü borcum var, üstelik şirket şuanda eski iş yerinde aktif gözüküyor, ticareti terk davaları vs açılmaması için taşımam gerekiyormuş lakin beş para yok cebimde, üstüne annem rahim kanseri 2.seviyede, tedavi edilebilir, ameliyatla kanseri kazıyabiliyorlar ama bu deli eden doktorlar devlet hastanesinde muayene edip ameliyatı özel hastanede yapmayı teklif ediyorlar, evet şaka gibi ama gerçek, üstelik istedikleri parada,her şeyimi satsam ödeyebileceğim bir para değil, annem vazgeçmiş durumda, bende şirket konusunda birşey yapamıyorum zaten, dava açılırsa ticareti terkten hapise girersin diyorlar ama yapacak birşeyim yok açıkçası, evi geçindirmeye iş dahi bulamıyorum, geçenlerde kızılayda (ankara) ne kadar dükkan var ise girip sordum, yok arkadaş kimse eleman aramıyor, ne yapmalıyım? hayatımın neresinden tutsam elimde kalıyor, okuluma devam edemiyorum, ikametgah alamadığım için, ikametgah alsam mobilyalı eve haciz gelecek, hadi onu da es geçeyim, okumak ayrı masraf, iş güç yok, ben epilepsi hastasıyım, annem kanser üstüne 8-9 tane icra dosyam var, üstüne ticareti terkten dava açılırsa hapislik çıkabilir, acayip çaresizim en son kendimi asıcam.

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Yutkunamadım kardeşim Allah yardımcın olsun unutma elbet bir kapı kapanır bi kapı açılır bu sözler her ne kadar sana bi faydası olmasada Allah'tan ümidini kesme bi kapı illa ki çıkar karsına sabır tüm sıkıntıların anahtarıdır güzel kardeşim

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
üvey peder, bizi sokağa attığında 12 yaşımdaydım, ben allah ile yollarımı 10 sene önce ayırdım...

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
valla yapcak bişi yok durum çok vahim

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Kardeş Sen Kaç Yaşındasın Koskoca Şirket Senin Üstünde Ve O Kadar Para Geliyor Yok Mu Ortağın Felan Yada Bankalarda Birikmişin Yada Para Kazanırken Araban Veya Evin Felan Yokmuydu Satıp Ödeyebileceğin Bir Şey Ve Sen Okulu Kaçta Bıraktın Akraban Yok Mu Yardım Edecek Yada En Kötü Annene Dayın Teyzen Anneannen Deden Felan Senin İşler Epey Büyümüş

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
dostum hiç birşeyin çözümü ölüm değildir bunu asla unutma başına gelenler için çok üzgünüm umarım yakın zamanda düzlüğe çıkarsın

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
allah yardımcın olsun kardeşim en tez zamanda bu durumdan kurtulursun

Cin Padişahı
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
anlattığın hikaye gerçekse hayat sana çok büyük oyunlar oynamış allah yardımcın olsun

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
senın cozumun olmekten baska bısey degıl bune olum

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
her kötü günlerin arkasında bi ışık var pes etme umarım her şey gönlüne göre olur

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Sonuna kadar diren hiçbir şeyden ümit kesilmez. Pozitif şeyler düşünmeye çalış.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
İntihar etmek kesinlikle bir çözüm değildir. Allah bir kapıyı kapatırsa, diğerini açar allah yardımcın olsun.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Allah kolaylık versin. Benzer Bi durumda benim başımdan geçti

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
allah insana kaldıramayacağı yük vermez bro pes etme

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Geçmiş olsun dostum Allah yardım etsin

ONLY DEAD ONES SEE : )
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
kardeş cidden çok üzüldüm allah yardımcın olsun allahtan ümidini kesme illaki bi kapı açılır

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
kanka allah kimseye taşıyamayacağı yükü vermez bende çok şey yaşadım ama düzelmeye başlıyor gibi hiçbi zaman ümidini kesme

Cin Padişahı
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
22 yaşındasın dostum şirket sahibi olabilmen için bazı sertifikalar belgeler lazım bu zımbırtılar için okuman lazım ki okul ztn 22 yaşında bitiyor çocukluktan babam bizi yolladı diyorsun üstüme şirket kayıtlı diyorsun 22 yaşında okulu bitirip parayı nerden bulup şirket açtın ne ara batırdın borca girdin. Allah yardımcın olsun

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
şimdi kardeş işin önceikle zor yalan yok ama kimseye kaldırılamayacak yük verilmez bir kaç tavsiye verecem önce şunu yazayım hiçbir şeyin her ne yaşadıysan çözümü ölüm değildir ne boka batttıysan ordan ölümle çıkmazsın intihar korkakların işi rahatlaman için namaz kılmanı öneririm ve mümkünse gece ışıkları kapa telefonu al bir sela aç zaten bu hayat geçici sen de yaşadıklarının geçeceğini unutma sabret sabret kardeş sonunda senin de yüzün güler elbet sıkma canını
Post automatically merged:

bu dünyada gülmek yok burası imtihan her zaman zorluklarla karşılaşıcaz yani hiç birşeye üzülmeye değmez gülmeye sevinmeye de değmez 1 saniye sonra 1 dakika sonra neler yaşıyacağımız bilemeyiz ALLAH YARDIMCIN OLSUN

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
valla kardeşim allah yardımcın olsun sen vazgeçme bulursun elbet bi çaresini anne ne üzüldüm ya :(
allah kolaylık versin :(:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...