Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar bir programı açmak istiyorum açınca 2 tane dll eksik hatası veriyor dll leri internetten indirip system 32 klasörüne atıyorum bu seferde program düzgün başlatılamadı hatası veriyor
Program kurulurken muhtemelen eksik kurulmuştur. Bu sorun sizden de kaynaklanıyor olabilir setup dosyasından da. Önerim farklı bir kaynaktan indirip tekrar denemeniz ve kurmadan önce Antivirüs-Windows Güvenliğini kapatmanız.
Windows ve driver güncellemelerini yapman tek çözüm, bende de aynı hata olmuştu ve 5 ten fazla .dll inject ledim ama sorun çözülmemişti. Yani .dll nin eksikliğini gidermek yeterli olmuyor.
Bazı durumlarda uygulamayı sıfırdan kurup uyumluluk seçmekte işe yarayabiliyor.
zamanında cok karşılarştıom böyle dll sorunları ile genelde bazıları lanet bişey oluyor system32 ye atıp denedysen syswow64 de atmayı da deneyeblrsn oyun orjinal ise dosyaları doğrula eger değil ise ***** ini doğru atıgından emin ol