Ensoulsharp güncellendi sadece millet doğru bir şekilde hotflix ayarını yapamıyor. Lazz Sharp'ın neden gelmeyeceğini düşünüyorsun ?lazysharpın bile geliceğini sanmıyorum gos zaten gümledi ensoulsarp var sadece oda hala güncellenmedi lazysharp pvlol crackdi zaten bidaha crackleyemezlerdiye düşünüyorum birtek hanbot veya toirplus cracklerlerse onlar gelir onlar da ücretli olur
lazysharpın bile geliceğini sanmıyorum gos zaten gümledi ensoulsarp var sadece oda hala güncellenmedi lazysharp pvlol crackdi zaten bidaha crackleyemezlerdiye düşünüyorum birtek hanbot veya toirplus cracklerlerse onlar gelir onlar da ücretli olur
Lazy Sharp'ın neden gelmeyeceğini düşünüyorsun?lazysharpın bile geliceğini sanmıyorum gos zaten gümledi ensoulsarp var sadece oda hala güncellenmedi lazysharp pvlol crackdi zaten bidaha crackleyemezlerdiye düşünüyorum birtek hanbot veya toirplus cracklerlerse onlar gelir onlar da ücretli olur
ben de gelmeyeceğini düşünüyorum nedeni ise çok fazla bekletildi daha önce bu bir hileye bu kadar beklediğimi hatırlamıyorum ^^Lazy Sharp'ın neden gelmeyeceğini düşünüyorsun?
ben güncellenmeden önce kullandığım iki hesabımla ban yedim yalazy sharp geldi ve gayet iyi ya bence belli etmezsek ban atmaz gibi duruyor