Elektrikli Bisiklet ile Kaza

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
arkadaşım elektrikli bisikletimi 1 kez sürmek istedi kaza yaptı babama nası söyleyeceğim nolur yardım edin acil.Ne diyip de arkadaşıma ödeteceğim kazanın faturasını bisikleti yaptırdıktan sonra?arka lambası yamuldu akü yeri cıktı ön teker disk inden ses gelıyo koltuk yırtıldı azcık

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Bişey demene gerek yok bence kendi aranızda halledebilirsiniz.
:bear:

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
söyleme bence arkadaşına da söyle bu fiat şı fiyat diye eğer arkadaşlığınıza zarar gelecekse bırak hiç deme

vendetta
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kanka ben de kaza yaptim illet bisi allah kurtarsın motorum var motorla yapmadım bisiklette gaza geliyo insan adasddasdasdsadsa

A L G O S
Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
aranızda halledin sağlam bi dostsa o gelir sana yaptırıyım der zaten olurda yan çizmeye çalışırsa söylersin

Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Öncelikle geçmiş olsun, yakın arkadaşsanız ve arkadaşlığınızın zedelenmesini istemiyorsan, üstü kapalı ortak arkadaş gruplarınızda oda oradayken elektrikli bisiklet hakkında konuşun, yaptırmayı düşündüğünü ama hangi ustaya veya parçaları nereden temin edeceğinizi bilmediğinizi söyleyip üstü kapalı ona duyurun.
Kısacası kendisinden kaynaklı bir şeyi başkasının çözmeye çalıştığını ve zor durumda olduğunu fark edecek ve size bisiklet hakkında dönüş yapacak. Eğer ki bisiklet konusunu hiç açmazsa zaten yakın arkadaş değilsiniz demektir. Baktın bu hiç oralı olmuyor ve yaptıracağınızı arkadaş ortamında söylediniz ilerleyen günlerde uygun bir dille ona ustayı veya parçayı bulduğunuzu ondan parasını istediğinizi söyleyin. Eğer ki tersliyor veya parayı vermeyeceğini net bir şekilde söylüyorsa babanıza gidip durumu anlatabilirsiniz.
Bu benim şahsi fikrimdir.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
dostum babana söylemen en iyi çözüm bu kendi aaranızda halledebileceğiniz bişey değil bence

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
.

Hasar durumu nedir*
arkada fren basınca fln ışık yanıyo orası yamuldu bıraz ama calısıyo
katlama kolu yere sürttüğünden çızık izi var. pasta cila lazım o derece
ön teker disk inden ses kelıyo direksiyonu sola çevirince fren basıyormus gıbı ses gelıyo
koltuk yırtıldı o pamuğu gözüküyo iste

schelter
Uzman Üye
Ödüller
2
Sosyal
4 HİZMET YILI
kardesim aranızda halledin iyi biriyse kendisi zaten yaptırıyım der.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
aranızda halledin sağlam bi dostsa o gelir sana yaptırıyım der zaten olurda yan çizmeye çalışırsa söylersin
knk cocukda ztn cok korktu ve bana alırım koltugu fln dıyodu arada bi bende bisiklete bakıyordum kaza anı yan çizme gibi bi durumu olmaz da disk den ses gelıyo onu nerede yaptıracagım onu düşünüyorum

kardesim aranızda halledin iyi biriyse kendisi zaten yaptırıyım der.
knk cocuga zorla ödetsem yaparım ama sonra aramız ılla bozulur beraber bişe yapcaz işte

A L G O S
Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
knk cocukda ztn cok korktu ve bana alırım koltugu fln dıyodu arada bi bende bisiklete bakıyordum kaza anı yan çizme gibi bi durumu olmaz da disk den ses gelıyo onu nerede yaptıracagım onu düşünüyorum

knk cocuga zorla ödetsem yaparım ama sonra aramız ılla bozulur beraber bişe yapcaz işte
markası nedir nette aratarak servis bulabilirsin

Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Arkadaşın yaptırma tarafında değilmi istemiyormu karşılamak masrafı o zaman korkut polise gideirm falan de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...