Valla reis benim aldıklarım kaliteli ve baya sağlamdılar bir sıkınılaıını sorunlarını görmedim.Kısmen hepsi çakma kanka 100 fırt diyo 50 çıkıyo falan.
Valla reis benim aldıklarım kaliteli ve baya sağlamdılar bir sıkınılaıını sorunlarını görmedim.Kısmen hepsi çakma kanka 100 fırt diyo 50 çıkıyo falan.
o en yukardakinden var evde yatıyor nargile gibi çok güzel makina ama bir süre sonra bende pek heves kalmadı, bu arada başlığı yazan arkadaş sigarayı bırakmak amacı ile alacaksan pek bir yardımı olmadı bende :/Ekli dosyayı görüntüle 77548 Fiyatı 60 dolardı ama dehşet makine birde smoke
Ekli dosyayı görüntüle 77552 Bu paket olarak 3 lu şekilde satılıyordu 3 tanesi 100 TL ye geliyordu.
Ekli dosyayı görüntüle 77553 Bu tür cihazlari da öneririm puff ama doldurulabilir küçük birde abartı değil.
Ekli dosyayı görüntüle 77557 Bundan geçen hafta almıştım hala kullanıyorum baya beğendim ayrıca altından küçük bir ışık saçıyor çekince
Bana göre son iki ürün çok güzel ve kaba durmuyor elde, elektronik sigaralar bir ara baya piyasa da tuttu doların yükselmesi sonrasında baya bir kitlesi düştü, iyi bir makine en az 50 dolar ucuz bir şey alınca da vereceği zevkten çok bozulması tamiri ile uğraşıyorsun ayrıca kapalı ortamlarda sigara gibi değil çok görgüsüz hissediyorsun bir süre sonra, sondan ikinci üründe smoke ve dumanı çok daha az gerçek sigara gibi o yüzden küçük bir şey almanı tavsiye ederim ve kaliteli bir ürün.