Elektronik sigara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Dostum ilk başta orjinal almalısın kesinlikle 2.el falan karıştırma elinde patlar.Ayda max 100 TL harcarsın pamuk falan bakımı 100 tutar max.

dc : kalesemawdlkamak
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
zamanında 20 tl ye almıştım :D

Seçkin Üye
Ödüller
6
4 HİZMET YILI
Knkm eğer alicaksan biraz para bayil çünkü ucuzlari harbi çok tehlikeli olabiliyor patlıyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Ekli dosyayı görüntüle 77548 Fiyatı 60 dolardı ama dehşet makine birde smoke
Ekli dosyayı görüntüle 77552 Bu paket olarak 3 lu şekilde satılıyordu 3 tanesi 100 TL ye geliyordu.
Ekli dosyayı görüntüle 77553 Bu tür cihazlari da öneririm puff ama doldurulabilir küçük birde abartı değil.
Ekli dosyayı görüntüle 77557 Bundan geçen hafta almıştım hala kullanıyorum baya beğendim ayrıca altından küçük bir ışık saçıyor çekince

Bana göre son iki ürün çok güzel ve kaba durmuyor elde, elektronik sigaralar bir ara baya piyasa da tuttu doların yükselmesi sonrasında baya bir kitlesi düştü, iyi bir makine en az 50 dolar ucuz bir şey alınca da vereceği zevkten çok bozulması tamiri ile uğraşıyorsun ayrıca kapalı ortamlarda sigara gibi değil çok görgüsüz hissediyorsun bir süre sonra, sondan ikinci üründe smoke ve dumanı çok daha az gerçek sigara gibi o yüzden küçük bir şey almanı tavsiye ederim ve kaliteli bir ürün.
o en yukardakinden var evde yatıyor nargile gibi çok güzel makina ama bir süre sonra bende pek heves kalmadı, bu arada başlığı yazan arkadaş sigarayı bırakmak amacı ile alacaksan pek bir yardımı olmadı bende :/

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Aylık likit fiyatları ortalama 170 180 lira diyebilirim. Birde elektronik sigara alırken internetten alacaksan geneli dolandırıcı paranı çarptırma olasılığın çok yüksek ya referansla al yada hiç birşey bilmiyorsan siteyi bi şikayetvar falan buradan incele derim.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
sxmini g class kullanıyorum ben çok memnunum

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
kanka tavsiyem kaliteli alman ilk defa kullanıyorsan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...