Hala sinirliyim uyarim vok forum kurallarina uyup baska yerde laf kalabaligi yapmiyorumOnu Bunu Bırakta Lan Sen Oyundan Cıktın Foruma Girdin İd Sifreni girdin Sonra Genel Off Topic Başlıgını Buldun Konunun Adını Elim Ayağım Titriyor Yaptın Açıklama Yazdın Ve Hala Sinirlimisin![]()
Cok zekisin kardesim maasallahsende söv.
O Manada Solemedim O İşlemler Sırasında sinirin GeçmedimiHala sinirliyim uyarim vok forum kurallarina uyup baska yerde laf kalabaligi yapmiyorum
Post automatically merged:
Aynen gecmedi kanka intikam almaliyizO Manada Solemedim O İşlemler Sırasında sinirin Geçmedimi![]()
Liyakati dusmus ban yemesinicin bide oyun disi reportlasam yada siber suclara gitsem nolur ?Report edeceksinama yapacak bişey yok sinirlerine hakim ol
![]()
Liyakati dusmus ban yemesinicin bide oyun disi reportlasam yada siber suclara gitsem nolur ?Report edeceksinama yapacak bişey yok sinirlerine hakim ol
![]()
Aynen gecmedi kanka intikam almaliyiz
Liyakati dusmus ban yemesinicin bide oyun disi reportlasam yada siber suclara gitsem nolur ?
Liyakati dusmus ban yemesinicin bide oyun disi reportlasam yada siber suclara gitsem nolur ?
Katıl edecekler harbi adamıGit Bul Bir Şekilde Sık Kafasına Ölsün Gitsin Allahın Cezası![]()
Report et geç kardeş uğraşma çok itin demesiyle bişey olmaz.
haklısın ama onları zaten denedim yanında bıde kızlar var olar da sovuyordu bu sabah polis bı tanıdıkla gorustum konuyukardeşim muhtemelen cahil görgüsüz itin töremesi kıvamında birine denk gelmişsindir lütfen küfüre küfür ile cevap verme biraz olgunlukla karşılayıp onun seviyesine düşmemeye çalış daha da uzatmamasını sağla ve mümkünse küfür etmeden neden böyle bir şey yaptığını sor eğer salak değil ise susup kalacaktır. devam ediyorsa en sonunda susturmayı deneyebilirsin
bu tür durumlarda olgun birisi olarak hareket etmeni ergen gibi karşılık vermemeni tavsiye ederim herkesin seviyesine düşmek seni de düşürmez mi?... iyi forumlar
gerekeni yaptım da bakalım ne olacakTak kafana kardeşim tak, sanalda kimsenin ailevi değerlerine sövmeye hakkı yoktur. Bu da bir tür siber suç sayılır. Ben olurken bile sinirlendim nasıl hala durabiliyosun anlamıyorum.![]()