Elim ayagim titriyorr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Beyler pub g de birisi beni bombayla bayiltti anama bacima sovdu asiri sinirliyim var mi yapabilevegimiz bir sey ?

Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
takım arkadaşına ateş etme öldürme tarzında bir şey vardı onu işaretleyip bildirebilir şikayet edebilirsin; ki bu ban sebeplerinden biridir.

❤❤
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Onu Bunu Bırakta Lan Sen Oyundan Cıktın Foruma Girdin İd Sifreni girdin Sonra Genel Off Topic Başlıgını Buldun Konunun Adını Elim Ayağım Titriyor Yaptın Açıklama Yazdın Ve Hala Sinirlimisin :D

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
O Manada Solemedim O İşlemler Sırasında sinirin Geçmedimi :D
Aynen gecmedi kanka intikam almaliyiz
Post automatically merged:

Report edeceksin :D ama yapacak bişey yok sinirlerine hakim ol :kaybear::kaybear:
Liyakati dusmus ban yemesinicin bide oyun disi reportlasam yada siber suclara gitsem nolur ?

Report edeceksin :D ama yapacak bişey yok sinirlerine hakim ol :kaybear::kaybear:
Liyakati dusmus ban yemesinicin bide oyun disi reportlasam yada siber suclara gitsem nolur ?

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Adam toplayın mic de kalabalık sövelim asdfsdf adamın ismini biliyorsan küfür ve hakaretten şikayet et

PubgCentek

P
Aynen gecmedi kanka intikam almaliyiz

Ne Siber Suçlara Kardeş Alış Bunlara Ya Abartma Sende Söv Geç Takma Bu Kadar :D

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Vallaha hocam, Kafana takmaya sinirlenmeye değmez bas muteyi geç lol vb oyunlardada hep böyle olmuştur zaman kaybı :)

Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Tak kafana kardeşim tak, sanalda kimsenin ailevi değerlerine sövmeye hakkı yoktur. Bu da bir tür siber suç sayılır. Ben olurken bile sinirlendim nasıl hala durabiliyosun anlamıyorum.:lazerdoge:

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
kardeşim muhtemelen cahil görgüsüz itin töremesi kıvamında birine denk gelmişsindir lütfen küfüre küfür ile cevap verme biraz olgunlukla karşılayıp onun seviyesine düşmemeye çalış daha da uzatmamasını sağla ve mümkünse küfür etmeden neden böyle bir şey yaptığını sor eğer salak değil ise susup kalacaktır. devam ediyorsa en sonunda susturmayı deneyebilirsin
bu tür durumlarda olgun birisi olarak hareket etmeni ergen gibi karşılık vermemeni tavsiye ederim herkesin seviyesine düşmek seni de düşürmez mi? :)... iyi forumlar

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Report et geç kardeş uğraşma çok itin demesiyle bişey olmaz.

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Git Bul Bir Şekilde Sık Kafasına Ölsün Gitsin Allahın Cezası :D

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Git Bul Bir Şekilde Sık Kafasına Ölsün Gitsin Allahın Cezası :D
Katıl edecekler harbi adamı

Report et geç kardeş uğraşma çok itin demesiyle bişey olmaz.
kardeşim muhtemelen cahil görgüsüz itin töremesi kıvamında birine denk gelmişsindir lütfen küfüre küfür ile cevap verme biraz olgunlukla karşılayıp onun seviyesine düşmemeye çalış daha da uzatmamasını sağla ve mümkünse küfür etmeden neden böyle bir şey yaptığını sor eğer salak değil ise susup kalacaktır. devam ediyorsa en sonunda susturmayı deneyebilirsin
bu tür durumlarda olgun birisi olarak hareket etmeni ergen gibi karşılık vermemeni tavsiye ederim herkesin seviyesine düşmek seni de düşürmez mi? :)... iyi forumlar
haklısın ama onları zaten denedim yanında bıde kızlar var olar da sovuyordu bu sabah polis bı tanıdıkla gorustum konuyu

Tak kafana kardeşim tak, sanalda kimsenin ailevi değerlerine sövmeye hakkı yoktur. Bu da bir tür siber suç sayılır. Ben olurken bile sinirlendim nasıl hala durabiliyosun anlamıyorum.:lazerdoge:
gerekeni yaptım da bakalım ne olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...