olabilirr güzel uygunda ama dur bakalım ben 2 gün bekleyemkanka ıphone 7plus al 4 bin tl 20bin e de efsane bi pc dizebilirsin
valla kanka sana kalmıs güzel bi rtx 2080 gaming ekran kartı alırsın bide 9900kf işlemci msı z390 ana kart felan güzel sistem dizebilirsinolabilirr güzel uygunda ama dur bakalım ben 2 gün bekleyem
tamam kanka ben bi düşünem ama bütçe 25 bin beynim yandıvalla kanka sana kalmıs güzel bi rtx 2080 gaming ekran kartı alırsın bide 9900kf işlemci msı z390 ana kart felan güzel sistem dizebilirsin
tamam bu sistem geçmez ki 25 bin tl yi en fazla 21 22 edertamam kanka ben bi düşünem ama bütçe 25 bin beynim yandı![]()
hadi bakalım görüceztamam bu sistem geçmez ki 25 bin tl yi en fazla 21 22 eder
iphone 11 max yok bu beni aşar hele arkadaş cevrem görürse zengin züppesi sanıyorlar cevrem bi anda değişiyoraga çek iphone 11 max i şaka şaka xd
Benimki biraz eskidi galiba iphone 7 i benimkiyooo ben iphone x kullanıyorum 1.30 saatte doluyor 12 saat ömrü var ?
ve ben genel olarak iphonların şarjları kötü diye biliyorumyooo ben iphone x kullanıyorum 1.30 saatte doluyor 12 saat ömrü var ?
toplama bilgisayarlar hazırlardan daha iyikanka toplama al hazır alma
benim kafamda o vardı tamam onu alıcamkanka iphone düşünürsen 8 plus öneririm
satın almadan önce araştırmabinlerce telefon bilgisayar var kararsız kaldım siz verin bakalım benim kararımı
2080 ti lı pc albinlerce telefon bilgisayar var kararsız kaldım siz verin bakalım benim kararımı