Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geçen sene Temmuz ayında malum bir yükseliş olmuştu bilirsiniz bende şu trene atlayayım dedim. 1 btc yi 72 000 liradan aldım. Sonrasında 79 000 tl yi gördü hatırlarsınız belki. Açgözlülük işte çıkmadım 100 000 lirayı görür dedim ve dibe vurdu Bende bir türlü çıkamadım. Geçen aya kadar bekledim baktım yükseleceği yok 66 000 lirada çıktım. Aradan 3 hafta geçmedi btc nin şuanki durumu malum :/ Anlıyacağın bende şans yok. Sen kendinde şans olduğuna inanıryorsan gir kardeşim Altın aldım sattım ordada zarar ettim. Neyi sattıysam fiyatı yükseldi. Aracımı sattım 1 ay sonra araba piyasası uçtu
bu işler risk işidir eğer bu parayı unuturum derse bırak 5 bin tl yi at 2 3 sene sonra anca katlar veya uçtuğu zaman bozdurursun ama sabır ve risk işidir
Üniversitedeyken amfide bir arkadaş bitcoin ürettiğinden bahsetmişti. Fiyatı yaklaşık 150tl demişti. Şimdi o arkadaş çoktan köşeyi dönmüştür. Hey gidi günler.