- Konuyu başlatan
-
İşte onunda o şansı varya bianda zengin olup bianda fakir ayrılmak gibi takip lazımBitcoin al kral ama sürekli takip etmen gerek
Şuan öyle düşünüyorum açıkcasıı kardeşimbence paranı dolara yatır, türk lirası olarak kalırsa sürekli değer kaybeder
dolar yada euro alabilirsinarkadaşlar sizce nereye parayı sallayım elime toplu biraz para geçti kararsızım sizinde düşüncelerinizi merak ediyorum
dolar yada euro al
kanka mininge yatırabilirsin ama kelepir düşümrmeye calıs piyasada kim ne tutturursa olduarkadaşlar sizce nereye parayı sallayım elime toplu biraz para geçti kararsızım sizinde düşüncelerinizi merak ediyorum
kanka onun kazancı iyimi açıkcasıkanka mininge yatırabilirsin ama kelepir düşümrmeye calıs piyasada kim ne tutturursa oldu
en basit kendimden örnek verim 9 aylık kredi cektm 33 milyar 5 ayda ödedimkanka onun kazancı iyimi açıkcası
ama eger oyle bir ise bulasacaksan cok dikkatli ol en ufak bir guvenlik açığında ggİşte onunda o şansı varya bianda zengin olup bianda fakir ayrılmak gibi takip lazım
Post automatically merged:
Şuan öyle düşünüyorum açıkcasıı kardeşim
5-10 bin tl yeterli bence biz öyle başladık azdan başlamak lazım bence tecrübe edinmek için5 10bin az bro ne birikcek okadar parası olan yaşıyo şuan millet 200 300bin faiz işletiyo çalışmıyo bile
bro bir kere kesinlikle bence paranı bi şekilde dolar bazında tut eğer uzun vadeli yatırım düşünüyorsan dolar üzerinden kripto para yatırımı yapabilirsin fakat binance futures gibi kaldıraç oynamanı tavsiye etmem deneyimli olduğum için söylüyorum bilmeden veya çok parayla girme donsuz kalırsınız.arkadaşlar sizce nereye parayı sallayım elime toplu biraz para geçti kararsızım sizinde düşüncelerinizi merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?