Günlük, 2 kat kâr ederek neler yapılmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Selam, arkadaşlar 15 yaşında, bir lise öğrencisiyim şunda kapalı olduğu için, evde oyun falan oynamak durumundayım benim hayallerim, var lüks arabalara binip, güzel bir yerlere gelmek şuanda yapıcak başka birşeyim yok hali hazırda birtane büfemiz bulunmakta günlük olarak 30 tl civarında ufak bir miktar para alıyorum, onla simit alıp 2 katına satıp 30 tl daha kâr etmek istiyorum bu parayı biriktirmek istiyorum sizce bu parayı nereye yatırmalıyım. Fakat benim ailem o işleri pek sevmez nasıl söyleyeyim, dalgamı geçiyorsun yahu falan filan, vs. gibi bakar bu parayla neler yapmalıyım, kart vs. elimde olmadığı için ne yapacağımı çok bilemiyorum haftalık 420 TL eder ininal vs. kart olsa bunu almak basit bir faydası olurmu borsa vs. yardım ederseniz sevinirim.

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Yaşın itibariyle herhangi bir yatırım yapıp kazanç elde etmen imkansız. Başka ne yollar var bilemiyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Bu yaşta bence uğraşma derim elindeki para da gider

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Bak dostum hayallerin var fakat daha yaşın küçük böylesine büyük işlere girmen için biraz köşede birikimin olmalı ki bu şekilde işini yürütebilirsin.
Hayat zor derslerine biraz daha asılman gerekli ama hayat şuan da sana toz pembe gelebilir ama velakinn yaşın 18'e geldiğinde ne dediğimi iyi anlayacaksın

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Daha yaşın hesap açmak için bile küçük kardeşim. Tavsiyem dersine iyi çalış ki yatırım yapabileceğin kaynağın olsun ve ne yapmak istiyorsan onun hakkında bilgi edin . Kar çoğunlukla zarar riskini de barındırır dikkatli ol.
Yatırım tavsiyesi değildir.

Bu Sokaklar Acıya Kardeş Olur
Seçkin Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
Aldığın haftaliga sağlam bir kitap alıp okusan ileride seni milyoner edebilir ve paran beynin olacağı için eksilmezsin bir abi tavsiyesi sana bu arada ingilizce egitimi bile alabilirsin aşırı faydasını goruceksin ileride hayallerine ulasman dileğimle iyi geceler

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Şimdilik para katlamak yerine birikim yap yaşın 18 olana kadar bu süreçte neler yapacağını düşün taşın nasıl yollar izleyeceğini düşün şimdiden pek bir şey yapamazsın

Kovala Risk Al yada Karala Kıskan
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Iddıadan 2 gunluk 2 katı yapıyorum kafam rahat

Falling is easy but it only brings you down
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Bu ülkede o da olmaz. Düzgün bi ülkede doğmuşsan dersin bunu ailene sonra sana banka hesabı açarlar anca sen kullanabilirsin 18 yaşını doldurunca. Aile konusunda şanslı değilsen işin yaş.

Yıllardır küllenmiş aşkın var bendee
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
15 yaşında yatırım falan salla gitsin oyununu oyna hiç uğraşma

Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Gunluk 2 kat kar nerde varmis 2 kat zarar olmasin da

Üye
7 HİZMET YILI
Bence yorum yapanların aksine böyle şeyler için tam uygun yaştasın. İlk başta birikim yapmakla başla daha sonra sürekli araştırmalar yap elbet ki sana göre bir şey bulursun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...