Elimde vds var minecraft sunucusu açmaya harcamalımıyım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Çok iyi kalitede bir vds sunucusu var elimde. 32GB ram xenon 8271 işlemci gibi şeyleri var 2k upload hızı var fransa lokasyonlu. MC sunucusuna çok fazla gelir ama sunucuyu boşa harcamak işstemiyorum. Kiralasam kiralanır mı veya nasıl kiralanır ?=

Üye
5 HİZMET YILI
Bir gelir sağlamak istiyorsan vds i kiralayabilirsin. MC serverının tutmasını istiyorsan reklam gerekebilir. Daha uzun bir süreç

Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Minecraft sunucusu açıp cidden para kazanmak istiyorsan güçlü bir ekip bulman lazım. Kiralama işini bilmiyorum Sunucu, VDS(Keyubu, Batihost, vb) Satan firmalara gidip sorabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
bilindik çok sunucu var parlaman zor olur ama ilgilenceksen büyürsün

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Minecraft yayınları yapıyorum ve server işlerinden anlıyorum sende istersen sana yardım edebilirim

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Kiralamanı tavsiye ederim baya para var o işte. VDS güzelmiş

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Şahsi görüşüm boşa zamanını harcama ama denemek istiyorsanda şansını dene

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
knk minecraft trend bir oyun degil artık bütcen yetıyorsa gta 5 ac mta ac ama minecraft acma cok kısı gelmez acsanda faydası olmaz pulıgın ısı zor kendın yapamazsın

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
knk minecraft trend bir oyun degil artık bütcen yetıyorsa gta 5 ac mta ac ama minecraft acma cok kısı gelmez acsanda faydası olmaz pulıgın ısı zor kendın yapamazsın
knk plugin işini kendim yapabiliyorum zamanında iyi parada kazanmıştım sermayeye göre ama mta falan hiçbir bilgim yok ne kadar kazanılıyor onuda bilmiyorum sadece oynamıştım bi kaç defa

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Farklı alanlarda kullanma ihtimalin yokmu? Neden direk minecraft olarak sınırladın kendini ?

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Farklı alanlarda kullanma ihtimalin yokmu? Neden direk minecraft olarak sınırladın kendini ?
Alan çok fakat tecrübeli olduğum alan burası olduğu için. Mühendislik okuyorum 1 2 seneye web tasarımada geçilecek o sıralarda web siteside kurarım ama şuan için en basit ve kazançlı şeyi arıyorum

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlarında dediği gibi kanka kiralaman daha iyi çünkü tutman için uzun bir zaman lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...