Çözüldü Elimdeki Notebooku androide çevirebilir miyim ve kasmadan oyun oynatır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar elimde notebook var bunun içini açtığımda içi komple tablet ile aynı yıkık bir board ile karşılaştım.
Cihazda Windows 10 kurulu ama çok yavaş ve hafızası 16gb, intel işlemci mevcut 32 bit izin veriyor sadece.
Ben bunu androide çevirebilirmiyim ve pubg mobil kasmadan oynatırmı sizce ?

Çözüm
Reis wifi sorunu var driver kabul etmiyor onun haricinde google play açiliyor geri kapaniyor. Başka sürümler deneyeceğim.
O sürümde bir sıkıntı olabilir tam bilmiyorum internette sorununu yazarak bi çözüm araştır olmassa başka bir sürüm yada başka bir os dene remix os , phoenix os , yada android x86. Bu durumlar bilgisayar donanımına kadar değişiklik gösterebiliyor.
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
dostum ram ında baya iyi windowsunda yavaş olmasının nedeni bi format at veya atıpta yine windows yavaşsa ya ekran kartın düşüktür yada windows un 32 bit se 64 bit yap bu damı olmadı yine kasıyorsa win 7 yükle önerim bu boş boş yorum yapmıyorum dediklerimin bir tanesinde doğru sonuç var

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
HDD yerine SSD almayı düşünebilirsin
ayrıda dokunmatik girdisi yoksa biraz sıkıntı çekebilirsin androit kısmında

Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
HDD yerine SSD almayı düşünebilirsin
ayrıda dokunmatik girdisi yoksa biraz sıkıntı çekebilirsin androit kısmında
Tablet anakartı mevcut icinde yani ayriyetten harddisk tarzı birşey mevcut deil.
dostum ram ında baya iyi windowsunda yavaş olmasının nedeni at veya atıpta yine windows yavaşsa ya ekran kartın düşüktür yada windows un 32 bit se 64 bit yap bu damı olmadı yine kasısa 7 yükle önerim bu boş boş yorum yapmıyorum dediklerimin bir tanesinde doğru sonuç var
Daha yeni windows 10 kurdum, notebook olduğu için 64 bit kabu etmiyor ankart tablet anakartı. Windows 7 de driverleri yok, driverlar olsa win7 kurardım. Buarada android benim işime gelir çünki pubg yi kasmadan oynatabilir diye düşünüyorum.

Yolunda Giden Herşeyi Yol Kenarından İzliyoruz
Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Ugraşmana Degmez Diye Düşünüyorum Ama Şansını Dene

Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Benim de win10 hdd, kasması oluyor; fakat benim ram seninki kadar yüksek değil. Yavaşlığın nedeni virüs de olabilir. Sürümü düşürdükçe hız kazanabilirsin, fakat bazı özelliklerden mahrum kalıyorsun maalesef.

⭐⭐⭐⭐⭐ GALATASARAY ⭐⭐⭐⭐⭐
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
özelliklerin iyi bi format at temizlik yap pc ye kasması belki emilatördende olabilir en düşük ayarlarda açmayı dene oyunu

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
işlemci ve ssd önemi fazla oyun oynuyacam diyorsan Ekrana kartını yüksek tut ram sürekli değiştirebilirsin tek takma onu şimdiden hayırlı olsun

PITBULL SAMİNİN OĞLU
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Samsung SSD önerebilirim ben aldım cok memnumum performansı kulladıgın zaman hissedeceksin zaten

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Büyük ihtimal hometech in tablet bilgisyayarına benzer bişeyini kullanıyorsun. O sistemler oyun için değil çalışma için. Formatlayıp android kurabilirsin internette tonlarca video var.

Heey
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
knk yer varsa ssd al yoksa bi formatla 64x e yükselt pcyi yinemi olmadı windows 8.1 en ideali ona düşür yinemi olmadı win8.1 liteler var internette git onlardan kur yinemi olmadı ekran kartın düşüktür ekran kartı al

Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Büyük ihtimal hometech in tablet bilgisyayarına benzer bişeyini kullanıyorsun. O sistemler oyun için değil çalışma için. Formatlayıp android kurabilirsin internette tonlarca video var.
Aynen hometech marka vasat bir cihaz. Youtubede video bile donarak izletiyor. Bu cihaza android kuracağım ama detaylar lazım, yanlış birşeyde tekrar açılmaz. Bios çok sıkıntı bu tip cihazlarda çünki cihazın içini açtığında sadece tablet pc anakartı görüyorsun başka herhangi bir bileşen yok yani vasat bir cihaz benim gözümde.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
windows 7 yüklemeni hiç tavsiye etmem elinde bir pc varsa buna da android os kur tertemiz takılırsın pubg fln bu arada bliss os u öneririm.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Detaylı bilgi verirmisin bliss os dedin anlamadım ?
şöyleki
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
site linki bu açık kaynaklı bir proje diyer os lara göre oyunda daha performanslı youtubeye bliss os yazarsan direk çıkacaktır kurulumu oyunu vs kısacası bir android tabanlı sistem pubg mobile fln rahatlıkla oynarsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...