Seçkin Üye
O sürümde bir sıkıntı olabilir tam bilmiyorum internette sorununu yazarak bi çözüm araştır olmassa başka bir sürüm yada başka bir os dene remix os , phoenix os , yada android x86. Bu durumlar bilgisayar donanımına kadar değişiklik gösterebiliyor.Reis wifi sorunu var driver kabul etmiyor onun haricinde google play açiliyor geri kapaniyor. Başka sürümler deneyeceğim.
Tablet anakartı mevcut icinde yani ayriyetten harddisk tarzı birşey mevcut deil.HDD yerine SSD almayı düşünebilirsin
ayrıda dokunmatik girdisi yoksa biraz sıkıntı çekebilirsin androit kısmında
Daha yeni windows 10 kurdum, notebook olduğu için 64 bit kabu etmiyor ankart tablet anakartı. Windows 7 de driverleri yok, driverlar olsa win7 kurardım. Buarada android benim işime gelir çünki pubg yi kasmadan oynatabilir diye düşünüyorum.dostum ram ında baya iyi windowsunda yavaş olmasının nedeni at veya atıpta yine windows yavaşsa ya ekran kartın düşüktür yada windows un 32 bit se 64 bit yap bu damı olmadı yine kasısa 7 yükle önerim bu boş boş yorum yapmıyorum dediklerimin bir tanesinde doğru sonuç var
Aynen hometech marka vasat bir cihaz. Youtubede video bile donarak izletiyor. Bu cihaza android kuracağım ama detaylar lazım, yanlış birşeyde tekrar açılmaz. Bios çok sıkıntı bu tip cihazlarda çünki cihazın içini açtığında sadece tablet pc anakartı görüyorsun başka herhangi bir bileşen yok yani vasat bir cihaz benim gözümde.Büyük ihtimal hometech in tablet bilgisyayarına benzer bişeyini kullanıyorsun. O sistemler oyun için değil çalışma için. Formatlayıp android kurabilirsin internette tonlarca video var.
Detaylı bilgi verirmisin bliss os dedin anlamadım ?windows 7 yüklemeni hiç tavsiye etmem elinde bir pc varsa buna da android os kur tertemiz takılırsın pubg fln bu arada bliss os u öneririm.
şöylekiDetaylı bilgi verirmisin bliss os dedin anlamadım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?