Seçkin Üye
O sürümde bir sıkıntı olabilir tam bilmiyorum internette sorununu yazarak bi çözüm araştır olmassa başka bir sürüm yada başka bir os dene remix os , phoenix os , yada android x86. Bu durumlar bilgisayar donanımına kadar değişiklik gösterebiliyor.Reis wifi sorunu var driver kabul etmiyor onun haricinde google play açiliyor geri kapaniyor. Başka sürümler deneyeceğim.
Galiba Linux alt yapısı var ama şuan yüklüyorum bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız.şöylekiBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapsite linki bu açık kaynaklı bir proje diyer os lara göre oyunda daha performanslı youtubeye bliss os yazarsan direk çıkacaktır kurulumu oyunu vs kısacası bir android tabanlı sistem pubg mobile fln rahatlıkla oynarsın.
Öyle bişi youtubede karşılaştırmalara bakarsan en performanslısı bu kullanan arkadaşlarım da beğenisi bu yönde. Umarım sorun çıkmazGaliba Linux alt yapısı var ama şuan yüklüyorum bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız.
Dün gece yüklerken problem çıktı. Bugün hatayı çözdüm sayilir buarada pubg oynatırmı acabaÖyle bişi youtubede karşılaştırmalara bakarsan en performanslısı bu kullanan arkadaşlarım da beğenisi bu yönde. Umarım sorun çıkmaz
Dediğim gibi youtube üzerinden kurulumlara bakarsan daha iyi olur. Pubg rahat oynarsın bir emulatöre göre 100% performanslı cod vs herhangi bir android oyun onarsın hepsini sıkıntı olmaz.Dün gece yüklerken problem çıktı. Bugün hatayı çözdüm sayilir buarada pubg oynatırmı acaba
Reis wifi sorunu var driver kabul etmiyor onun haricinde google play açiliyor geri kapaniyor. Başka sürümler deneyeceğim.Dediğim gibi youtube üzerinden kurulumlara bakarsan daha iyi olur. Pubg rahat oynarsın bir emulatöre göre 100% performanslı cod vs herhangi bir android oyun onarsın hepsini sıkıntı olmaz.
O sürümde bir sıkıntı olabilir tam bilmiyorum internette sorununu yazarak bi çözüm araştır olmassa başka bir sürüm yada başka bir os dene remix os , phoenix os , yada android x86. Bu durumlar bilgisayar donanımına kadar değişiklik gösterebiliyor.Reis wifi sorunu var driver kabul etmiyor onun haricinde google play açiliyor geri kapaniyor. Başka sürümler deneyeceğim.
Bugün bakicaktım mahallenin elektrik trafosu patladı yoksa bugün sonuçları yazardım. Ama yarın denicem diğer sürümleri. Yazarım buraya.O sürümde bir sıkıntı olabilir tam bilmiyorum internette sorununu yazarak bi çözüm araştır olmassa başka bir sürüm yada başka bir os dene remix os , phoenix os , yada android x86. Bu durumlar bilgisayar donanımına kadar değişiklik gösterebiliyor.
Tamamdır Geçmiş olsun.Bugün bakicaktım mahallenin elektrik trafosu patladı yoksa bugün sonuçları yazardım. Ama yarın denicem diğer sürümleri. Yazarım buraya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?