Elinizde bulunan sağlam makro var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Merhaba, ben faruk, her neyse konuya geçelim.
Pubg steam oynuyorum ve silahı kontrol etmekte zorlanıyorum, driver'lı bir mouse'm bulunmadığı için, sizlerden yardım istiyorum. Lütfen bana ''Loaderdeki hileyi aç'' gibi söylentilerde bulunmayın, sadece ihtiyacım olan makro. Bu makro ise silahım çok sekiyor, bakın elimde makro var fakat silahın sıkma hızını çok düşürüyor, bir nevi tekli mod diyelim. İhtiyacım kullanışlı bir pubg/pubg lite makrosu. Pubg lite'da çalışan pubg steam'de çalışmamazlık yapmaz merak etmeyin. Gerçekten mousepad ile güreşmekten bıktım, ihtiyacım var bulabilirsem ne mutlu bana. İyi forumlar.

Edit; (Ban yersin gibi söylentilerle gelmeyin yorum kasmak için, tüm sorumluluk bana ait.)

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
kanka mausenin markası bloody veya logitech olması gerekiyor onlarda sensör takip özelliği olduğu için bunlardan biri ise kolay

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
logitechin makro programı olan lghub'a bakabilirsin valorant gibi oyunlarda bu programdan hile açıyorlar ama ayarlarını pek bilmiyorum zaten hemen hemen her silahın sekmesi ve sprayı farklı olduğu için hepsine tek tek ayar çekmen zor olur eğer program arıyorsan buna bakabilirsin ama iyi bir ayar çekmek istiyorsan bu senin yaklaşık bir gününü alır ve bu makro programını kullanmak için logitech marka herhangi bir donanıma ihtiyacın yok rampage mouse ile kullanıyorum memnunum

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
logitechin makro programı olan lghub'a bakabilirsin valorant gibi oyunlarda bu programdan hile açıyorlar ama ayarlarını pek bilmiyorum zaten hemen hemen her silahın sekmesi ve sprayı farklı olduğu için hepsine tek tek ayar çekmen zor olur eğer program arıyorsan buna bakabilirsin ama iyi bir ayar çekmek istiyorsan bu senin yaklaşık bir gününü alır ve bu makro programını kullanmak için logitech marka herhangi bir donanıma ihtiyacın yok rampage mouse ile kullanıyorum memnunum
anladım gerek kalmadı teşekkürler
Post automatically merged:

ihtiyacım kalmadı teşekkür ederim cevap için ihtiyacı olan buraya yorum yazmasın özelden yazsın onun ile de paylaşayım kolay gelsin konu kilitlenebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...