Aynısını LoL'de yaşadığım için önce oyunu bıraktım sonra tekrar başladım şimdi de hile için mesaj kasıyorumArkadaslar ana hesabim elo hell'de kazaninca 15-20 lp geliyo kaybedince 25-30 lp arasi gidiyo nasil cikabilirim cunku boyle devam ederse bakirkoy deliler hastanesine yatiracaklar beni.
Ah be dert ortagiyiz agaAynısını LoL'de yaşadığım için önce oyunu bıraktım sonra tekrar başladım şimdi de hile için mesaj kasıyorumKJASDHFUJASDBF
knk kazandim xayah ile ama yine cikmadien az 10 maç üst üste kazanman gerekiyor elo hellden çıkabilmen için
Elo Hell’den çıkmak için yapmanız gereken yegane şey art arda oyunlar kazanıp ve kazanma oranınızı artırmaya çalışmaktır. Bunu yapabilmek için ise iyi oynadığını düşündüğünüz ve yeteneklerine güvendiğiniz bir arkadaşınızla birlikte oynayabilirsin.Çıkması şahsen zordu elo helldeydim yeni hesaba geçtim direkt kostüm falan yoksa yeni bir hesapta oynamayı deneyebilirsin.Cehennem gibi bir yer lanet elo hell çıkılması imkansızArkadaslar ana hesabim elo hell'de kazaninca 15-20 lp geliyo kaybedince 25-30 lp arasi gidiyo nasil cikabilirim cunku boyle devam ederse bakirkoy deliler hastanesine yatiracaklar beni.
Winstreak atman lazım böyle üst üste bayağı bir şekilde hem de zor çıkartırsın haberin olsunArkadaslar ana hesabim elo hell'de kazaninca 15-20 lp geliyo kaybedince 25-30 lp arasi gidiyo nasil cikabilirim cunku boyle devam ederse bakirkoy deliler hastanesine yatiracaklar beni.
üst üste 10 15 win alman gerekiyor reisArkadaslar ana hesabim elo hell'de kazaninca 15-20 lp geliyo kaybedince 25-30 lp arasi gidiyo nasil cikabilirim cunku boyle devam ederse bakirkoy deliler hastanesine yatiracaklar beni.
aynısını yaşamıştım iğrenç birşeyArkadaslar ana hesabim elo hell'de kazaninca 15-20 lp geliyo kaybedince 25-30 lp arasi gidiyo nasil cikabilirim cunku boyle devam ederse bakirkoy deliler hastanesine yatiracaklar beni.
en az 10 maç üst üste kazanman gerekiyor elo hellden çıkabilmen için
katılıyorum maalesef çok rezalet bir şey pre şart yoksa tek başına bir yere kadar taşıyorsunkanka ust uste 23 maç kazandım yinede aynı 24 geliyo 28 gidiyo bıktım 1nt!har edicem sonunda buney la
![]()
Post automatically merged:
kanka rezalet bişey o sistem ya bıktım bende elohelldeyim deli gibi maç kazanıyorum 24 geliyo 28 gidiyo bana sorarsan adam akıllı bi pre lazım s- ss+ almaya oynucan full support vs
kanka normalde 10 maç üst üste kazanınca mmr yükseldiği için elo hellden çıkıyorsun 10 15 gibi bir şey benim şahit olduğum bir çok kişi de 10 maç en fazla 16 17 maçta kurtulmuşlardıAh be dert ortagiyiz aga
Post automatically merged:
knk kazandim xayah ile ama yine cikmadi