Elon Musk 'X'

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar biliyorsunuz Elon Musk şu sıralar Twitter'ı satın almak ile uğraşıyor.

Ekran Görüntüsü (1).png

Geçenlerde şöyle bir Twit paylaştı ve Twitter'i bir X uygulamasına dönüştürmek istediğini söyledi 'X' ten kastı bir Süper Uygulama, içinde her şeyin olduğu bir uygulama. Peki size sorum şu olacak bir 'X' uygulaması tasarlamak isteseniz bir Süper Uygulama, bunun içine koyacağınız içerikler ne olurdu?

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Kullanıcılara üretilen her içerik başına ödeme teklifi verirdim youtube gibi ama üretilen içerik başına youtube gibi abone sayısina göre değil
ne de olsa koskoca twitter sahibisin

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar biliyorsunuz Elon Musk şu sıralar Twitter'ı satın almak ile uğraşıyor.

Ekli dosyayı görüntüle 80382

Geçenlerde şöyle bir Twit paylaştı ve Twitter'i bir X uygulamasına dönüştürmek istediğini söyledi 'X' ten kastı bir Süper Uygulama, içinde her şeyin olduğu bir uygulama. Peki size sorum şu olacak bir 'X' uygulaması tasarlamak isteseniz bir Süper Uygulama, bunun içine koyacağınız içerikler ne olurdu?
bence adam boş yapmaktan başka bişey yapmıyor boş laf döndürüyor takipçi kasmak için

Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
bunu sadece hisse senedi fiyatını artırmak için yapıyor.

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
koyacağım içerkiler şöyle olurdu; ilk kuralı başta tiktokçular giremez kuralı olucak. ikinci kural kimse kimsenin inandığ şeye laf edemez ederse idam :littlebear:

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Deli gibi parası var takipçisi de çok fazla bu adamın yerinde olsam kendi uygulamamı yazardım veya yazdırırdım .
Saçmalık bence boş uğraş veriyor .
Twitter güzel bir uygulama çokta eklenecek birşey yokmuş gibi duruyor .

Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Deli gibi parası var takipçisi de çok fazla bu adamın yerinde olsam kendi uygulamamı yazardım veya yazdırırdım .
Saçmalık bence boş uğraş veriyor .
Twitter güzel bir uygulama çokta eklenecek birşey yokmuş gibi duruyor .
Evet ama amacı Twitter'ı süper uygulama yapmak işte mesela payment sistemi getirmek, alışveriş şeyleri koymak, bir nevi google gibi bir şey. Hem ödeme yapıyim hem haber göriyim hem video akışım olsun tarzı içerikler eklicek gibi duruyor buda dediğin gibi Twitter'ı amacından saptırabilir.

Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Elon Musk diyorsa doğrudur dayı. herif 0 noktasıyla kızıl ötesi hızındaki roketleri havaya kaldırıp kaldırdığı yere geri indirmeyi başardı. Diyorsa yapar. Ki zaten büyük bir çoğunluğunu satın aldı.

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI

Ekli dosyayı görüntüle 80382

chad musk

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Evet ama amacı Twitter'ı süper uygulama yapmak işte mesela payment sistemi getirmek, alışveriş şeyleri koymak, bir nevi google gibi bir şey. Hem ödeme yapıyim hem haber göriyim hem video akışım olsun tarzı içerikler eklicek gibi duruyor buda dediğin gibi Twitter'ı amacından saptırabilir.
Dediğin gibi olursa mantıklı .

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Bence Elon musk bu uygulamayı yapacak ama pek tutmayacak çünkü çok fazla rakibi var

mad scientist
Süper Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
galeri, tarayıcı, sohbet, forumlar, gönderiler, reklam, anti-virüs?

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
ben büyük ihtimalle X i reddit instagram twitch karışımı bir şey yapmak isterdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...