injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Heyecanla beklenen Tesla Robotaksi'nin tanıtım tarihi nihayet belli oldu. Tesla CEO'su Elon Musk, geçtiğimiz hafta ertelenen tanıtımın 10 Ekim 2024'te gerçekleştirileceğini duyurdu.
Tasarım Değişiklikleri Tanıtımı Erteledi:
Musk, ilk etapta 8 Ağustos tarihini öngörmüştü. Fakat "ön tarafta önemli bir tasarım değişikliği" yapılması ve "elde edilen ek süre"nin "araç için birkaç şey daha gösterme imkanı" vermesi nedeniyle tanıtım ertelenmişti.
Robotaksi Hakkında Bilinenler:
Tesla Robotaksi, tam otonom sürüş özelliğine sahip bir araç olarak karşımıza çıkacak. Nasıl bir tasarıma sahip olacağı henüz bilinmemekle birlikte, geleneksel araçlardan farklı bir görünüme sahip olması bekleniyor.
Tanıtım Heyecanı:
Bu tanıtım, Tesla ve otonom araç teknolojisi için oldukça önemli bir kilometre taşı olacak. Robotaksinin teknik özellikleri, piyasaya sürüm tarihi ve fiyatı gibi detaylar 10 Ekim'deki etkinlikte açıklanacak.
Sonuç:
10 Ekim'de gerçekleştirilecek Tesla Robotaksi tanıtımı, mobilite ve otonom araç teknolojisinin geleceği için merakla bekleniyor. Bu tanıtım, sürücüsüz bir geleceğe adım atma yolunda önemli bir adım olabilir.