Elon Musk'un Uyarısı: Twitter'ın Değeri Yarı Yarıya Düştü!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
5f64a4d218c77321f04ed7b1.jpg

:yazı:

Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk, geçtiğimiz yılın sonlarında Twitter'ı 44 milyar dolara satın almıştı. Ancak Musk'ın son e-postasına göre, platformun değeri neredeyse yarı yarıya düştü. Musk, çalışanlara gönderdiği bir e-postada Twitter'ın değerinin 20 milyar doların altına düştüğünü kabul etti ve bu durumun radikal değişiklikler gerektirdiğini belirtti. Çalışanların mali teşviklerinin şirketle uyumlu olması gerektiğini söyleyen Musk, hisse senedi hibelerinin tekrar değerlendirileceğini açıkladı. Twitter'ın finansal sorunları devam ediyor ve 2022'nin ikinci çeyreğindeki işletme maliyetleri 730 milyon dolara ulaştı. Ancak, Musk hala platformun 250 milyar dolarlık bir değerlemeye ulaşacağına inanıyor. Bu gelişmeler, Twitter kullanıcıları ve yatırımcılar arasında endişe yaratırken, Musk'ın nasıl bir yol izleyeceği merakla bekleniyor.

Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
Musk akıllı bir yatırımcı. Zamanla tekrar eski konumuna gelir ve geçer bile :)

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Twitter çok değişik bi alan ya insanlar oraya Canavar formuna geçip yaşıyorlar resmen.

birgünbirpalyaçovarmış
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Elonmusk cok iyi bir yatırımcı ama heryere burnunu sokuyor oda ona zarar veriyor.
eski sevgilisinin twiterını kapttığında anlamıştım herşeyi

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Bu durum oldukça ilginç Elon Musk gibi başarılı bir iş insanının twitter'ı satın almış olması ve daha sonra platformun değerinin neredeyse yarı yarıya düşmesi birçok kişi için şaşırtıcı olabilir ancak her işletmenin zorlukları ve finansal sorunları olabilir musk'ın bu durumu kabul etmesi ve çalışanlarıyla birlikte uyumlu bir çözüm araması takdir edilebilir

『S』『A』『I』『N』『T』
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Bu adam ne yokluklar gördü. Aklında bir bilgi vardır.

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
muskı önceden severdim ama "küresel güçlere hizmet ettiği" düşüncem yüzünden soğudum.

Ultra Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
işler bi anda böyle sarpa sarabiliyor ama elon musk un toparlayacağını düşünüyorum.

Üye
2 HİZMET YILI
şaşırmadım leş gibi yaptı cunku zaten threads da tam o sırada çıktı kullanıcıların ilgisini çok iyi çekti threads

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
en son takip ettiğimde isim değişikliği sebebiyle kullanım sanılanın aksine düşmek yerine tavana çıkmıstı. zarar yazdığından gerçekten emin miyiz?

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Twitter Elon'un elinde diğer platformlardan daha özgür durumda sansür bakımından. Bu değerini arttıracaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Elon twitter'ı aldığı süre zarfında baya borsa da düşüş yaşadı

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
taktiktir bunlar. veya zaten gözden çıkarmış olabilir X platformunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...