Ultra Üye
Adam izleniyor diye çekemeyenler var bide.Aynen kendisiyle barışık ya bide yapamayınca dalga geçiyor sarıyor o zaman
Adam izleniyor diye çekemeyenler var bide.Aynen kendisiyle barışık ya bide yapamayınca dalga geçiyor sarıyor o zaman
Zaman nasıl geçmiş anlamıyorsun bazenmuhabbetler ortam cidden sarıyor
Aynn katılıyorumkral adam ya eskiden de izliyorddum şimdide kafa dengi baya geliştirdi kendini bu yolda
Raane bana öyle geliyor mesalaBaşlarda ünlü olmadan önce 2-3 bin izlenirken izliyordum ancak şuan pek sarmıyor etrafındaki insanlar çok itici gelmeye başladı.
Evet yha adam değişmedi fakir görünüyordu hala fakir görünüyor mesalaKesinlikle hocam Twitch de en başından beri kendini bozmayan nadir insanlardan birisi diye düşünüyorum.
Yok lan kanka adam spor yapıyor şimdi eskiye göre baya kilo vermişAynen kendisiyle barışık ya bide yapamayınca dalga geçiyor sarıyor o zaman
Post automatically merged:
Şimdi deilmi gerçi evlendi sivilce kalmamıştır ama hala dombili![]()
Ya aman neyse baneneYok lan kanka adam spor yapıyor şimdi eskiye göre baya kilo vermiş
Kemal ağlıyor arkadaElraen ve wtcn twitch krallarıdır
Kemal makarasında yaxdKemal ağlıyor arkada
Adam sayko hiç bişi umrunda deilKemal makarasında yaxd
Biraz şizofrenlik var.Adam sayko hiç bişi umrunda deil
Haklısın kanka birde sevdiğim oyunları oynayınca sarıyor.Elraenn sevilmezmi be? Muhabbet dersen var, komiklik desen var, oyun ve eğlence dersen var ve abilik tavrıda var daha ne olsunn.
aynen öyleeTwitchteki en sevdiğim isim kendisi, gerek konuşması gerek goygoyu olsun her şeyi dozunda yapıp düzgün davranan nadir insanlardan. Kral ya kral![]()