emilötörde nasıl macro açılıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
farene ait , mouse yazılımını indirip, onun içindeki ayarlardan kendin oluşturman gerekiyor makroyu, bloody v7ma için bugün kendim kodladım ve kullanıyorumda, ama bloody'nin makrosu rival'in yazılımında çalışmaz bu yüzden, kendin deneyerek yapman gerekiyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
knk makronun serbest olduğu oyunlarda kullan öncelikle, mouse'un modeline uygun programı markanın sitesinden modelini seçerek indir makro kısmıdan tuş ve zaman atamalarını yapıp kullan

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kardeşim Steel Seriesin zaten kendi Engine uygulaması var, ordan istediyin tuşa macro ataya bilirsin ve diğer ayarlamaları yapa bilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
benim bildiğim makro fare ayarları var mouse hangi marka

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bu siteden yapabilirsin gerekli talimatlar sitede var şimdiden rica ederim

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kardesim rival 3 kullaniyorsan bu mausenin kendi engine adli uygulamasi var. yukle ve mausda istedigin gibi tus atama ve s. ayarlamalar yapa bilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
knk kullandığın mouse nin makro uygulamasını indirmen lazım sonra o uygulamada mousendeki tusu oyunda kullandıgın herhangı bır tus yapacaksın oyunda çalışıyo olacak

knk kullandığın mouse nin makro uygulamasını indirmen lazım sonra o uygulamada mousendeki tusu oyunda kullandıgın herhangı bır tus yapacaksın oyunda çalışıyo olacak
anlamadığın bi yer varsa sorabılırsin

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
SteelSeries Rival 3 RGB ışığını nasıl kapatabilirim? Bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...