Emniyetin inceleme için aldığı telefon ne zaman geri verilir?

123
Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
1-2 gün önce şafak operasyonu yedim ve masamın üstündeki iPhone 11 telefonumu aldılar, daha yeni almıştım. e-Devlet'te dava falan gözükmüyor fakat olaylarla alakalı bilgim var: Birisi beni şikayet etmiş ve telefonumu aldılar, götürdüler. Neyse, ben onlara asıl olayla alakalı olan eski bozuk telefonumu götürdüm, aramada bulamadılar. Bana eski olayla alakalı telefonu getir, bunu al dediler.

Neyse, götürdüm. Olayla hiçbir alakası olmayan yeni telefonumu, bana alamazsın dediler. Telefonun şifresini, PIN kodunu falan her şeyini verdim adamlara. Alamazsın dediler. Bu telefon ne zamana gelir? Şu an telefonum yok, kötü durumdayım. Bu benim kendi telefonum. Ne zaman gelir? Diğeriyle bir alakam yok zaten. Araştırdım. Bir aya iki aya falan geliyor diyorlar. İstanbul'dayım ve ne kadar sürer bu durum? yardımcı olabilir misiniz?

Moderatörün son düzenlenenleri:
☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Neden dolayı şafak opetasyonu yedin dostum ?

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
3 sene önce benim telefonumuda incelemeye almışlardı gelmesi 1.5 seneden biraz fazla sürdü ama ben delil bulmasınlar diye yeni rom atmıştım telefona belki ondan uzun sürmüştür yinede buldular öyle bir girişimde bulunma :D bi polise sormuştum yoğunluğa ve şubenin şeyinin keyfine bağlı demişti bu sıralarda malum olaylardan dolayı şubeler bayağı yoğundur o telefonu direkt unutup yeni telefon al uzun süre gelmez

Seçkin Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
bir dönemler 16gblik telefonumu incelemeye almışlardı. onu bile 3 yılda teslim ettiler. sen yeni bir telefon bak derim :)

Banlı Üye
1 HİZMET YILI
geçmiş olsun ülkemizdeki yargı ve inceleme süreleri yıllar alabiliyor
buyüzdende pek adalet tecelli etmesi zaman alıyor

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
dosya inceleme ise 10 ile 15 gün arası sürer. eğer fotoğraf felan ise 1 haftada max sonuç alırsınız

Üye
geçmiş olsun benim 2 ay kalmıştı

geçmiş olsun benim 2 ay kalmıştı

Üye
Knk ne zaman işi biterse 2 yıl vermeydelir 1 gün sonra veredebilir insiyatiflerine kalmış