Emoji rengini nasıl değiştirebilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bana kırmızı bir güneş emojisi lazım. Saatlerce aramama rağmen bulamadım malesefki. Ardından aklıma gelen fikir ile mevcut güneş emojisinin rengini değiştirmek mümkünmü diye bir soru takıldı aklıma. Size atacağım emojilerden birinin rengini kırmızı yapmanız mümkünmü? veyahut nasıl yapılacağını söylermisiniz biliyorsanız? ☀︎

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
1653650114596.png
şu şekilde bir şey istiyorsan, emojiyi kendin yapman daha iyi olacaktır, internetten indirip küçülttüğünde pikselleşiyor, 15x15 gibi bir sayfa aç, şekillerle basitçe çiz. resmi kopyalayıp wp, mh gibi yerlerde kullanabilirsin

Son düzenleme:
d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Bu tarz işler için programlar var, bilgisayarın kaldırır mı bilmiyorum? Photoshop uygulamaları ile çözebilirsin bu sorununu veya paint ile boyuyabilirsin.
Youtube'a Photoshop'ta 1 dakikada renk değiştirme yazarsan bir tane video gelicek karşına, orada hızlı bir şekilde öğrenip yapabilirsin aynı zamanda senin için zevkli bir uğraş olur.
Bahsi geçen uygulama: Photoshop cc

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
İlla emoji olması şart mı ?
kırmızı güneş resmi bulup temiz arka plan silen bir siteye yükle
png dosyası olarak al boyut küçültüp kullanırsın resim olarak istiyorsan
Sticker Maker diye bir program vardı yanlış hatırlamıyorsam whattsap'da kendi resmini emoji yapabiliyordun Sticker Maker programı iş görürse, bu programı kullanabilirsin tabi resmi emoji formatına çevirmek istiyorsan program bu

yani benim bildiğim fotoğrafı emoji formatına çevirenbir tek program Sticker Maker programı var.
Post automatically merged:

al dostum fotoğraf olarak hangisini kullanırsan 5 dk da hazırlanmış kırmızı güneş :mum:
Ekran Alıntısı3.PNG

Ekran Alıntısı3-depositphotos-bgremover.png

sun_2600-fe0f.png

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
dostum https: //www.youtube. com/ watch?v=D2G_oI-i1s8 böyle video buldum işini görür umarım

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
normal bi emoji alıp painte koyup rengini değişebilrsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Bu tarz işler için programlar var, bilgisayarın kaldırır mı

Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Photoshop CS serisi tavsiyemdir rahat rahat emoji hazırlarsın, istersen 0dan bile hazırlarsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...