Bana kırmızı bir güneş emojisi lazım. Saatlerce aramama rağmen bulamadım malesefki. Ardından aklıma gelen fikir ile mevcut güneş emojisinin rengini değiştirmek mümkünmü diye bir soru takıldı aklıma. Size atacağım emojilerden birinin rengini kırmızı yapmanız mümkünmü? veyahut nasıl yapılacağını söylermisiniz biliyorsanız? ☀︎
şu şekilde bir şey istiyorsan, emojiyi kendin yapman daha iyi olacaktır, internetten indirip küçülttüğünde pikselleşiyor, 15x15 gibi bir sayfa aç, şekillerle basitçe çiz. resmi kopyalayıp wp, mh gibi yerlerde kullanabilirsin
Bu tarz işler için programlar var, bilgisayarın kaldırır mı bilmiyorum? Photoshop uygulamaları ile çözebilirsin bu sorununu veya paint ile boyuyabilirsin.
Youtube'a Photoshop'ta 1 dakikada renk değiştirme yazarsan bir tane video gelicek karşına, orada hızlı bir şekilde öğrenip yapabilirsin aynı zamanda senin için zevkli bir uğraş olur.
Bahsi geçen uygulama: Photoshop cc
İlla emoji olması şart mı ?
kırmızı güneş resmi bulup temiz arka plan silen bir siteye yükle
png dosyası olarak al boyut küçültüp kullanırsın resim olarak istiyorsan
Sticker Maker diye bir program vardı yanlış hatırlamıyorsam whattsap'da kendi resmini emoji yapabiliyordun Sticker Maker programı iş görürse, bu programı kullanabilirsin tabi resmi emoji formatına çevirmek istiyorsan program bu
yani benim bildiğim fotoğrafı emoji formatına çevirenbir tek program Sticker Maker programı var.
Post automatically merged:
al dostum fotoğraf olarak hangisini kullanırsan 5 dk da hazırlanmış kırmızı güneş