Empati?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
geçmiş olsun kardeşim epilepsi bildigim üzerine sadece renkler ve fazla vuran ışık ile meydana çıkıyor diye biliyorum allah şifa versin
Evet ışık ile de tetikleniyor fakat epilepsinin de çeşitleri var maalesef benim ki Dirençli epilepsi

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Geçmiş olsun demekten başka elimizden bir şey gelmez sanırım.

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Merhaba,

Hikayenizi benimle paylaştığınız için teşekkür ederim. Epilepsi hastası olarak karşılaştığınız zorlukları ve geçmişte insanlarla yaşadığınız olumsuz deneyimleri duymaktan üzgünüm. Bu kadar kişisel bir konuda konuşmak cesaret gerektirir ve güçlü duruşunuzu takdir ediyorum.

Belki epilepsi ile yaşamak konusunda tamamen anlamıyor olabilirim, ancak dinlemek ve size destek olmak istediğimi bilmenizi istiyorum. Hikayeniz, birisinin durumu nedeniyle asla yargılamamamız veya dışlamamamız gerektiğini hatırlatıyor ve her zaman başkalarına karşı nazik ve empatik olmaya çalışmamız gerektiğini gösteriyor.

Konuşmak istediğiniz biri olursa, lütfen bana ulaşın. Bu konuda yalnız değilsiniz.

Saygılarımla,

Umar

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Merhabalar bunu yazarken dahi başım dönüyor nöbet geçirecek gibi oluyorum, ben doğuştan dirençli epilepsi hastasıyım öyle geçmiş olsun Allah kolaylık versin demenize pek gerek yok, dediğim gibi doğuştan olunca içimde cin var sanıp ben her nöbet geçirdiğimde insanlar çocuklarını benden uzaklaştırdılar haliyle asosyal bir hayatım oldu ...Zengin bir aile idik güya kendine hoca diyen insanlar ben reşit değilken yüzüme üfüre üfüre (başka birşey yapmadıklarına şükredeyim mi ?) ailemi sömürdü taaaki dayımın vesilesi ile hastaneye yatana kadar bu süreçte ergenlik vb okul arkadaşlıklarım hiçbirşey yaşıyamadım neyse hastahaneden taburcu olduk şuan Kayseride 0 arkadaş ile yaşıyorum hastalığım tekrar nüksetti epilepsi de bilen bilir el titremesi telaşlanma vb gibi durumlar söz konusu olduğu için herzaman oyunlarda düzgün nişanda alamadım takımlardan atıldım sırf öldüm diye reportlandım.

Sonuna kadar okuduysan sen epilepsi yi ne kadar biliyorsun açıklarmısın yorumlarınız benim için çok değerli.
çok çok gecmis olsun ):

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
bildiğim tek şey epilepsi krizi geçiren bir kişinin dilinin soluk borusuna kaçmaması gerektiği için dilini sabit bir şekilde tutmak

Donator
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Çok geçmiş olsun Acil şifalar dilerim umarım yakın zamanda eskisi gibi olursun

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Çok zor iş. Sen yaparsın, karşındaki empati yapmaz. Empati yaptığına pişman olursun.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
hocam gerçekten işin çok zor hele ki dışarda kriz geçirdiğinde vesaire herkesin sana garip garip bakması epeyce zor olmalı onu geçtim hiçte kolay şeyler yaşamamışsın gerçekten sana da helal olsun umarım istediğin gibi gider herşey bundan sonrasında

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
biliçsizce yapılan duygusal haraket . tabi bunu asla anlayamam empati bile yapsam bunu asla yaşamadan anlayamam ....

Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Gerçekten zor birden bayılıyolar diye biliyorum manisa bölgesinde yaşasaydın arkadaşlık yapardım sana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...