yeni kılan açmak sorun değil bu empires allies de klan prestij seviyesi var 1 başlar 15 son seviye son seviyeye getirmek veya seviye atlatmak seneler alıyor yani çok emek ister bu nedenle yardım istiyorum bunu nasıl yapabildiler ilk defa karşılaşıyorum şuan ruslar oynda bizlere savaş açmış hackliyorlar klanlarımızı buna engel olmamız gerekiyoranladım kadarıyla liderle sohbet içerisindesin oyunun destek ekibine ulaş sonra yeni klan açın herkesi geri çağırın
internetten bak böyle bir hilesi varmı diye yabancı forumlardan araştır var ise aynı hileyi sende yap yoksa desteke ulaş birkaç gün sürer ama büyük ihtimal sorununu çözerleryeni kılan açmak sorun değil bu empires allies de klan prestij seviyesi var 1 başlar 15 son seviye son seviyeye getirmek veya seviye atlatmak seneler alıyor yani çok emek ister bu nedenle yardım istiyorum bunu nasıl yapabildiler ilk defa karşılaşıyorum şuan ruslar oynda bizlere savaş açmış hackliyorlar klanlarımızı buna engel olmamız gerekiyor
araştırma yapmam için form belirtirsen çok sevinirim çok çok teşekkürlerinternetten bak böyle bir hilesi varmı diye yabancı forumlardan araştır var ise aynı hileyi sende yap yoksa desteke ulaş birkaç gün sürer ama büyük ihtimal sorununu çözerler
dostum senin oyunun hakkında hiçbir bilgim yok hangi forumlarda olabilceğine dahil o yüzden öneremiyorumaraştırma yapmam için form belirtirsen çok sevinirim çok çok teşekkürler
Mantıklı Dava Aç Bencede Arkadaşa Katılıyormdavaaçabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?