Empires allies ruslar tarafından alınan klanımı nasıl geri alabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
selamaleyküm sizden yardım istiyorum ben boş vakitlerimde online oyun olan empires allies oynuyorum klanımıza ruslar geldi çöktü nasıl yaptılar anlamış değilim oyun kuralları dışı bu yaptıkları lider oyuna 14 gün girmez ise ancak o şekilde klanı alabilir ama lider aktifken gelip klanımızı nasıl aldılar anlamış değilim bu konuda napabilirim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim

Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
anladım kadarıyla liderle sohbet içerisindesin oyunun destek ekibine ulaş sonra yeni klan açın herkesi geri çağırın

Üye
5 HİZMET YILI
anladım kadarıyla liderle sohbet içerisindesin oyunun destek ekibine ulaş sonra yeni klan açın herkesi geri çağırın
yeni kılan açmak sorun değil bu empires allies de klan prestij seviyesi var 1 başlar 15 son seviye son seviyeye getirmek veya seviye atlatmak seneler alıyor yani çok emek ister bu nedenle yardım istiyorum bunu nasıl yapabildiler ilk defa karşılaşıyorum şuan ruslar oynda bizlere savaş açmış hackliyorlar klanlarımızı buna engel olmamız gerekiyor

Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
yeni kılan açmak sorun değil bu empires allies de klan prestij seviyesi var 1 başlar 15 son seviye son seviyeye getirmek veya seviye atlatmak seneler alıyor yani çok emek ister bu nedenle yardım istiyorum bunu nasıl yapabildiler ilk defa karşılaşıyorum şuan ruslar oynda bizlere savaş açmış hackliyorlar klanlarımızı buna engel olmamız gerekiyor
internetten bak böyle bir hilesi varmı diye yabancı forumlardan araştır var ise aynı hileyi sende yap yoksa desteke ulaş birkaç gün sürer ama büyük ihtimal sorununu çözerler

Üye
5 HİZMET YILI
internetten bak böyle bir hilesi varmı diye yabancı forumlardan araştır var ise aynı hileyi sende yap yoksa desteke ulaş birkaç gün sürer ama büyük ihtimal sorununu çözerler
araştırma yapmam için form belirtirsen çok sevinirim çok çok teşekkürler

🇹🇭🇮🇸 🇮🇸 🇹🇭🇪 🇼🇦🇾
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Bu ruslar manyak bir millet moruk ya oyunun canlı destek veya yardım sistemi varsa başvurun kardeşim. Nasıl buldular dersen bu ruslar manyak dedim ya her türlü bir yolunu buluyorlar.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
kankam ruslarsa bence sal ama illa çok önemli herşeyim diyorsanda canlı destek var başvurabilirsin

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
dostum senin oyunun hakkında hiçbir bilgim yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...