Work is lie Money is real
Seçkin Üye
şu bypass olayını açıklıkla anlatılması gerek
mobil cihazlarda gayet rahat hile yapıyorlar yok çinden almış yok oyun satıyormuş gibi hurafeler dönüyor. Bypass işi farklı bi konu sanırınbu bildiğin satranç oyunu gibi bir şey kimin zekası yöntemleri diğerinden gelişmişse o başarılı geliyor.
Bakalım tencent gamings'e kafa tutacak bi hacker var mı?
Ld emülatörde var sanırımbypas devrı bıttı kardesım safe hıle bul onla rank kas daha ıyı
artık çoğu bypass ya ban atlıyıor ya da hesabını çalıyolar bence hiç güvenme bypass a piyasada adam akıllı kalmadıÜcretli olanlar ban atmıyor deniliyor ? Rank kasan arkadaşlar nasıl yapıyor hile ile ?
Hesabı mı çalıyorlar o nasıl oluyor.artık çoğu bypass ya ban atlıyıor ya da hesabını çalıyolar bence hiç güvenme bypass a piyasada adam akıllı kalmadı
benim bilidğim öyle bi arkadaşım demişti bypass kullnmıştı hesabı çalındı ama onla alakalı olmayabilir deHesabı mı çalıyorlar o nasıl oluyor.
Hiç duymadım mantıklı gelmedi ama. Çoğu kişi zaten ek hesabıyla giriş yapıyor izleyici modunda yer görme için bypass istiyorbenim bilidğim öyle bi arkadaşım demişti bypass kullnmıştı hesabı çalındı ama onla alakalı olmayabilir de
bende pek inanmadım sadece bunu duyuğum için söyledim bilgib olsun diyeHiç duymadım mantıklı gelmedi ama. Çoğu kişi zaten ek hesabıyla giriş yapıyor izleyici modunda yer görme için bypass istiyor![]()
Ld emülatörde var sanırım
Gameloop gibi üst düzey koruma yok gameloop artık lobide ban atıyor. Ld biraz daha safe bende araştırıyorum çok hakim değilimlp emülatör denemedim ama ne kadar güvenli onda da ban atıyor mu yoksa bypass yapabiliyor mu başarılı bir şekilde?
Gameloop gibi üst düzey koruma yok gameloop artık lobide ban atıyor. Ld biraz daha safe bende araştırıyorum çok hakim değilim
ne zaman surede onaylı uye oldunbeyelr ben neden hala onaylı üye olaadım