- Konuyu başlatan
video atıyorum sana yardım edin ya lütfentam olarak hangi kısımdan sonra çalışmıyor
video atıyorum sana yardım edin ya lütfentam olarak hangi kısımdan sonra çalışmıyor
Ya cidden artık bir çözüm bulmak istiyorum arkadaşlar 3 gündür bu nu yapmak için yapmadığım şey kalmadı hile sadce 3 kere calıştı oda nasıl oldu bilmiyorum ama çalıştı emülatörden pubg i açıyorum menüdeyken hileyi aktifleştirip antrenman veya oyuna giriyorum hile etkin gözüküyor fakat oyuna yansımıyor hile açılırken hiçbir sıkıntı yok ama oyunda hile yok oyuna işlemiyor ne kadar f6 da yapsam, loaderi yeniden yüklesem, game loop tekrar yükledim temp dosyasının içindekileride sildim yok arkadaş yok ya olmuyor
win10 benimki driver mı sıkıntı yapıyor acaba virüs programlarını sildim oda engel olmuyor acaba gameloop ayarlarıyla alakası varmıdır YARDIMCI OLURMUSUNUZ LÜTFEN YAAA
Bütün adimlari dogru yaptinmi forumda paylasilan hiledeki adimlari
HİLEYİ TEKRAR İNDİR
Senin sikintin pcde degil loaderde bi skinti var onu anlamak lazm hata kodu vermiyor dimi
F6 spam yap orda duzelecekmi baska bisey var buyuk ihtimalle ama anlamadim loader silip yukledim diyorsunBÖYLE OLUYOR YARDIMCI OLURMUSUNUZ
knk tüm güvenlikleri kapat ve MemoryUI Dowload tan tekrar indirYa cidden artık bir çözüm bulmak istiyorum arkadaşlar 3 gündür bu nu yapmak için yapmadığım şey kalmadı hile sadce 3 kere calıştı oda nasıl oldu bilmiyorum ama çalıştı emülatörden pubg i açıyorum menüdeyken hileyi aktifleştirip antrenman veya oyuna giriyorum hile etkin gözüküyor fakat oyuna yansımıyor hile açılırken hiçbir sıkıntı yok ama oyunda hile yok oyuna işlemiyor ne kadar f6 da yapsam, loaderi yeniden yüklesem, game loop tekrar yükledim temp dosyasının içindekileride sildim yok arkadaş yok ya olmuyor
win10 benimki driver mı sıkıntı yapıyor acaba virüs programlarını sildim oda engel olmuyor acaba gameloop ayarlarıyla alakası varmıdır YARDIMCI OLURMUSUNUZ LÜTFEN YAAA
bir de hileyi silip tekrar yüklemeyi deneDEENEDİMM
tam sorun ne nerde hata alıyorsun bana atarmısın ozeldenvideo atıyorum sana yardım edin ya lütfen