emülatör hile olmuyor lütfen yardımmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ya cidden artık bir çözüm bulmak istiyorum arkadaşlar 3 gündür bu nu yapmak için yapmadığım şey kalmadı hile sadce 3 kere calıştı oda nasıl oldu bilmiyorum ama çalıştı emülatörden pubg i açıyorum menüdeyken hileyi aktifleştirip antrenman veya oyuna giriyorum hile etkin gözüküyor fakat oyuna yansımıyor hile açılırken hiçbir sıkıntı yok ama oyunda hile yok oyuna işlemiyor ne kadar f6 da yapsam, loaderi yeniden yüklesem, game loop tekrar yükledim temp dosyasının içindekileride sildim yok arkadaş yok ya olmuyor
win10 benimki driver mı sıkıntı yapıyor acaba virüs programlarını sildim oda engel olmuyor acaba gameloop ayarlarıyla alakası varmıdır YARDIMCI OLURMUSUNUZ LÜTFEN YAAA

Driverların da sorun olmadığına eminmisin benim de aynı sorunum vardı Bir arkadaş sağolsun çözdü benim sorunumu dirverları baştan sona silip yeniden kurduk düzeldi 4 5 dirver değil ama Toplam 25 dirver kurduk

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
turn off antivirus , firewall, windows defender !

Üye
6 HİZMET YILI
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
make sure your windows defender is turn off..Besides the hack is not updated..People are getting ban and you should not use it now

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
İndirilen her şeyi silin ve herhangi bir adımı atlamadan tekrar deneyin; eğer doğru yaparsanız çalışmalıdır.

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Make sure every driver on your PC is up to date, turn off anti-viruses and windows defender and clean temp, %temp% and prefetch.

Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Ya cidden artık bir çözüm bulmak istiyorum arkadaşlar 3 gündür bu nu yapmak için yapmadığım şey kalmadı hile sadce 3 kere calıştı oda nasıl oldu bilmiyorum ama çalıştı emülatörden pubg i açıyorum menüdeyken hileyi aktifleştirip antrenman veya oyuna giriyorum hile etkin gözüküyor fakat oyuna yansımıyor hile açılırken hiçbir sıkıntı yok ama oyunda hile yok oyuna işlemiyor ne kadar f6 da yapsam, loaderi yeniden yüklesem, game loop tekrar yükledim temp dosyasının içindekileride sildim yok arkadaş yok ya olmuyor
win10 benimki driver mı sıkıntı yapıyor acaba virüs programlarını sildim oda engel olmuyor acaba gameloop ayarlarıyla alakası varmıdır YARDIMCI OLURMUSUNUZ LÜTFEN YAAA
knk tüm güvenlikleri kapat ve MemoryUI Dowload tan tekrar indir
(bu işe yarayabilir(pubgy mobil emilator için))
Post automatically merged:

bir de hileyi silip tekrar yüklemeyi dene

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
bızımle hata kodu paylasmalısın kardesım yardımcı olmak adına sana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...