emulator hileli 25 yas uzeri arkadaslar eklesın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
discord : borali#5820
pubg mobile id : 5758971569

Son düzenleme:
Emanuel Mauro İcardi
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hep düşünmüşümdür bu pubg yayıncılar yanındaki elemanlar hile kullanıyor mu diye sen böylee yazınca kafamda soru işareti kalmadı eyw reyis sabah sabah aydınlatığın için :brainfree::)

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
aynen dostum alayında hıle var kozmık ersın yekın alayında var hemde onlardakı pubg ıle anlasmalı :)

Emanuel Mauro İcardi
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
aynen dostum alayında hıle var kozmık ersın yekın alayında var hemde onlardakı pubg ıle anlasmalı :)
Kral dün facebookta bir yayıncı gördüm isim vermim 4 5 k izleniyordu.arkadaslarının hile kullandığını farkettim.Yani yanlış anlama ama mobil pubg yayınını izlemem için mal olmam lazım yani zevk almıyorum şahsen izlerken hakaret olarak algılamayın bu benim görüşüm fakat zevksiz geliyor şahsen sohbetli yayınlar sarıyor diğerleri bana yapmacık geliyor. Çocuklar izliyordur herhalde mobıl pubg.

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Twiç cilerin yüzde yüzünde hack var
Kendisnde yoksa bile yanındakın de var
Özellikle paralı macro +esp

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
pm den yaz dc veriyim eğer varsa yoksa hesap adımı yazarım

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
reis 18 yaş kabul etmionmu :D benimde canım çok sıkılıyor eğer evet dersen gireriz

a high functioning sociopath
Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Bir şey soracağım. Pubg de hile açtığım an 1 oyun oynayamadan üç aylık ban atıyordu 2-3 ay önce. Şu anda hala devam ediyor mu bu ban olayı? Mesela siz kendi hesabınızda mı kullanıyorsunuz hileyi yoksa yedek hesabınızdamı. Ve bu sitedekinimi kullanıyorsunuz yoksa başka bir hilemi ? Bu sorularımı yanıtlarsanız oyuna tekrar adapte olmaya çalışacağım. Uzun zamandır girmiyorum bu nedenlerden ötürü.

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Bir şey soracağım. Pubg de hile açtığım an 1 oyun oynayamadan üç aylık ban atıyordu 2-3 ay önce. Şu anda hala devam ediyor mu bu ban olayı? Mesela siz kendi hesabınızda mı kullanıyorsunuz hileyi yoksa yedek hesabınızdamı. Ve bu sitedekinimi kullanıyorsunuz yoksa başka bir hilemi ? Bu sorularımı yanıtlarsanız oyuna tekrar adapte olmaya çalışacağım. Uzun zamandır girmiyorum bu nedenlerden ötürü.
Başka hesapta kullan
Hwid ban yemissin her actıgında ban atıyorsa
Mac ve ip adresini dgstir yine ban atarsa harici ethernet kartı kullan ana kartına ban atmışlardır
Post automatically merged:

Başka hesapta kullan
Mac ve ip adresini dgstir yine ban atarsa harici ethernet kartı kullan ana kartına ban atmışlardır
Ayrıca pc de saklı kalmış hile dosyasındanda yapar bilgin olsun

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bu hile işi bencede braz iş bilrliğiyle oluyor gibi

a high functioning sociopath
Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Başka hesapta kullan

Sadece iki defa ban yemiştim. Bi main hesabımda bide yedek hesapta. Bunların banı açıldı 90 gün sonra. Ve bir süre hilesiz oynamaya devam ettim fakat sonra baktımki hilelerden oynanmıyor bende bıraktım oynamayı.
Ayrıca bu hwid ban olayı için bukadar emeğe girmek bu oyun için gereksiz diye buluyorum.

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Hwid ban ücretsiz oyunlara atılır amacı bu zaten ücretsiz oyunlarda bilgisayarına tam erişim saglarlar ve tararlar
Paralı oyunlarda sadece oyun kurulu oldugu bolgede tarama yaparlar
50 defa da ban yesen hwid atmazlar
Bilmeyenler ögrensin

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
pubg lite oynayan arkadaşlarda ekleyebilir . pubg lite nick name: brklvnt1 //////// discord adı : Burak Levent #6196
Post automatically merged:

yaş 28

Üye
6 HİZMET YILI
Arena oynayacaksan ekle kardeşim hile mevcut 25 kilden aşağı düşmez

Emanuel Mauro İcardi
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hwid ban ücretsiz oyunlara atılır amacı bu zaten ücretsiz oyunlarda bilgisayarına tam erişim saglarlar ve tararlar
Paralı oyunlarda sadece oyun kurulu oldugu bolgede tarama yaparlar
50 defa da ban yesen hwid atmazlar
Bilmeyenler ögrensin
Muhtemelen Aim hack felan açmışsındır Aim hackde rpt yediğind direk banlanıyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...