bence gameloop tan oynaiyı aksamlar degerlı arkadaslar. ben ıosta as kademe oyuncusuyum arapların hılelerınden oturu ılerlemek cok zor esp kullanmayı dusunuyorum abartmadan . bugun emulator baslıcam kısmetse. gameloop emulator olarak algılıyor takımımla oynamam sıkıntılı oluyor. rısk olmadan telefondakı gıbı takımlarımla oynayacagım arada esp kullanabılecegım (olmasada olur) ıyı bır emulator onerınız varmı hanı yıllardır oynadıgınız bansız olan. sımdıden ıyı aksamlar.
yanı mobıldekı arkadasları unutmu dıyorsun. farklı emulator kullansam mobıle devam etsem rısk olurmu memuplayer gıbı fılanBypass istiyosan.o iş yaş reis
Bypasslar host dosyasını değiştirir ve bilmedişin yerlere dll dosya kalıntılarını bırakır.
Hiç bulaşma bence emülatörlerle oynayabilirsin. Zaten son zamanlarda emülatörde hile azaldı. mobilde hile daha fazla .Bence emülatöre geç.
oynayımda mobıldekılerle oynayamıyorum sanırım bunun sıkıntısız faklı emulatorlerde yolu varmıbence gameloop tan oyna
memu da mobil oyuncusu gelıyormugameloop yerıne memu bluesack gıbı bırcok emılator kulana bılırsın ama benım sana tarıcıgım memu olur bluestack bıraz kasıyor
ban rıskı yok dımı telefondakı arkadaslarımla oynayabılırım dımıgameloop yerıne memu bluesack gıbı bırcok emılator kulana bılırsın ama benım sana tarıcıgım memu olur bluestack bıraz kasıyor
vallaha bende memu yu ilk defa duydum bilmiyorumban rıskı yok dımı telefondakı arkadaslarımla oynayabılırım dımı
Dostum memu demişsin doğrudur iyi bir emülatör ama birkaç oyundan sonra 10 yıl ban yersin tecrübe ile sabit. Emülatör ile oynayacaksan en temizi yine gameloop en sorunsuz emülatör. Mobillerle eşleşmek için bypass yapman gerek o da dediğim gibi birkaç oyundan sonra garanti 10 yıl ban yiyeceksin.iyı aksamlar degerlı arkadaslar. ben ıosta as kademe oyuncusuyum arapların hılelerınden oturu ılerlemek cok zor esp kullanmayı dusunuyorum abartmadan . bugun emulator baslıcam kısmetse. gameloop emulator olarak algılıyor takımımla oynamam sıkıntılı oluyor. rısk olmadan telefondakı gıbı takımlarımla oynayacagım arada esp kullanabılecegım (olmasada olur) ıyı bır emulator onerınız varmı hanı yıllardır oynadıgınız bansız olan. sımdıden ıyı aksamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?