Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
iyı aksamlar degerlı arkadaslar. ben ıosta as kademe oyuncusuyum arapların hılelerınden oturu ılerlemek cok zor esp kullanmayı dusunuyorum abartmadan . bugun emulator baslıcam kısmetse. gameloop emulator olarak algılıyor takımımla oynamam sıkıntılı oluyor. rısk olmadan telefondakı gıbı takımlarımla oynayacagım arada esp kullanabılecegım (olmasada olur) ıyı bır emulator onerınız varmı hanı yıllardır oynadıgınız bansız olan. sımdıden ıyı aksamlar.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bypass istiyosan.o iş yaş reis
Bypasslar host dosyasını değiştirir ve bilmedişin yerlere dll dosya kalıntılarını bırakır.
Hiç bulaşma bence emülatörlerle oynayabilirsin. Zaten son zamanlarda emülatörde hile azaldı. mobilde hile daha fazla .Bence emülatöre geç.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
iyı aksamlar degerlı arkadaslar. ben ıosta as kademe oyuncusuyum arapların hılelerınden oturu ılerlemek cok zor esp kullanmayı dusunuyorum abartmadan . bugun emulator baslıcam kısmetse. gameloop emulator olarak algılıyor takımımla oynamam sıkıntılı oluyor. rısk olmadan telefondakı gıbı takımlarımla oynayacagım arada esp kullanabılecegım (olmasada olur) ıyı bır emulator onerınız varmı hanı yıllardır oynadıgınız bansız olan. sımdıden ıyı aksamlar.
bence gameloop tan oyna

Üye
5 HİZMET YILI
Bypass istiyosan.o iş yaş reis
Bypasslar host dosyasını değiştirir ve bilmedişin yerlere dll dosya kalıntılarını bırakır.
Hiç bulaşma bence emülatörlerle oynayabilirsin. Zaten son zamanlarda emülatörde hile azaldı. mobilde hile daha fazla .Bence emülatöre geç.
yanı mobıldekı arkadasları unutmu dıyorsun. farklı emulator kullansam mobıle devam etsem rısk olurmu memuplayer gıbı fılan

Üye
5 HİZMET YILI
gameloop yerıne memu bluesack gıbı bırcok emılator kulana bılırsın ama benım sana tarıcıgım memu olur bluestack bıraz kasıyor :D

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bende de oyle yeni emülator icin uygun degil diyor help

Üye
5 HİZMET YILI
aradıgım cevap bılgısayar uzerınden telefondakılerlede oynamak ban yemeen oynayabılecegım bır emulator varmı

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
pubg mobile emulator de hack acacaksan bence venom kullan paralı ama crackleride var bagzı pc lerde calısıyorlar

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bütün emilatörler algılanıyor zaten gameloop en iyisi ama

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Dostum memu demişsin doğrudur iyi bir emülatör ama birkaç oyundan sonra 10 yıl ban yersin tecrübe ile sabit. Emülatör ile oynayacaksan en temizi yine gameloop en sorunsuz emülatör. Mobillerle eşleşmek için bypass yapman gerek o da dediğim gibi birkaç oyundan sonra garanti 10 yıl ban yiyeceksin.

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
gameloop yerıne memu bluesack gıbı bırcok emılator kulana bılırsın ama benım sana tarıcıgım memu olur bluestack bıraz kasıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...