hile kullanımına engel olmuyor demiLDPlayer en iyisi.
olmuyor, ben kullanıyorum sorunsuz, gameguardian filan, ama dikkat etmek lazım, hosts filan değiştirmen lazım ban yememek için, başka hile yöntemleri varsa bilmiyorum.hile kullanımına engel olmuyor demi
teşekkür ederim. Aynen hile konusunu soracaktım sitedeki hile LDPlayer üzerinden çalışıyor mu ? FPS kaç mesela onuda sorayımLDPlayer en iyisi.
valla ne yalan söyleyeyim ben bu siteyi bir arkadaş sayesinde öğrendim 1 saat önce filan, sırf sana yorum atmak için hesap açtım, ben buradaki ESP/Aimbot hilesini ilk defa görüyorum, benim kullandığım hileler hep gameguardian üzerinden lua scriptlerle, telefonda wallhack bile var, LDPlayer'da wallhack hariç hepsi çalışıyor, buradaki hileyi birazdan deneyecem, ilginç görünüyor, LDPlayer'da kasmadan sürekli 60fps oynuyorum, HDR/Extreme fps de bile, GLTools diye bir uyulama var, o da fps artırmada yardımcı oluyor.teşekkür ederim. Aynen hile konusunu soracaktım sitedeki hile LDPlayer üzerinden çalışıyor mu ? FPS kaç mesela onuda sorayım
az önce denedim, evet çalışmıyor, sanırım sadece Tencent Gaming Buddy tanıyor, belki programın yapımcıları LDPlayer uyumlu da yaparlar, neyse ben daha önce hiç kullanmadım bunu,ben ld player de çalıştıramadım dword hack i bi ayarı mı var ?
iyi bypass yapabilirsen, Gameguardian en sağlamı, ben hem pubg mobile'da hem de free fire'da hileleri Gameguardian ile yapıyorum.adem gameguardian nasıl
aynen gameguardian tavsiye eder misin ?az önce denedim, evet çalışmıyor, sanırım sadece Tencent Gaming Buddy tanıyor, belki programın yapımcıları LDPlayer uyumlu da yaparlar, neyse ben daha önce hiç kullanmadım bunu,Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yaphilelerinden başka birşey kullanmam
anlatım videosu varmıiyi bypass yapabilirsen, Gameguardian en sağlamı, ben hem pubg mobile'da hem de free fire'da hileleri Gameguardian ile yapıyorum.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?